2777
2789
عنوان

عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
عزیزم درخواستو قبول کردم پیام بده حرف میزنیم گلم💙

فدات شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دوست بودیم. مامانش راضی ب ازدواجمون نبود به پای مامانش گریه کرد همه مراسم هم خودش تنهایی گرفت

😶😶 الان متوجه نشدم ببخشی

الان باهمین؟

Kendin istediğin gibi yaşa👼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هنوز بهم نرسیدیم ولی میگه

تو فقد مال منی به کسی نمیدمت😎😒 

آرزو کنم برآورده شدن بلدی؟!😍🤨 

دیوونه دوست داشتنی بمونی برام 😘😋

دوسِت دارم برا همیشه فدات شم❤️🤗

تپلیم لپ لپیم عشقم زندگیم نفسم خانم خوشگلم 💋☺️

تنها امیدم به زندگی تویی🤩😉

آخ فدات شم تپلیم نبینم مریض شده باشی جات من مریض شم😇💕💝

ما هنوز بهم نرسیدیم ولی میگه  تو فقد مال منی به کسی نمیدمت😎😒  آرزو کنم برآورده شدن بلد ...

ای جانم

الهییی عزیزم

انشالله بهم میرسین گلم

وای عزیزم چ خوب واسه منم دعاکنین ب عشقم برسم واسه جفتمون دعاکنین اگ شرایط کاریش زودتر اوکی بشه ازدواج میکنیم چ خوب ک شما بهم رسیدین ایشاالله پایدار باشین جمله های قشنگ زیاد بهم میگ ولی اینکه همشو ثابت میکنه بیشتر برام ارزش داره خیلی عاشقشم بی نهایتتتتتتتتت 

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
وای عزیزم چ خوب واسه منم دعاکنین ب عشقم برسم واسه جفتمون دعاکنین اگ شرایط کاریش زودتر اوکی بشه ازدوا ...

عالیه که

امین گلم

انشالله به حق همین روز عزیز همه عاشقا دستاشون تو دست هم باشه درکنار هم خوشبخت شن💙😄🌸🌷

عالیه که امین گلم انشالله به حق همین روز عزیز همه عاشقا دستاشون تو دست هم باشه درکنار هم خوشبخت شن ...

انشاالله عزیزم 😍

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...