2821
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
خانواده همسر منم بازی درمیاوردن حتی مامانش زنگ زد به مامان من گفت پسرم الان شرایط ازدواجو نداره ولی ...

خب عزیزم اونا اومدن بد قرار مدار نامزدی ام گذاشتیم بد حالا میگن نمیام یبار میگن پسرمون شرایط ازدواج نداره بیار میگن باید همه جهیزیه خودتون بخرید ما ام گفتیم باشه بد حالا میگن نه ما استخاره کردیم بد دراومده بد حالا ام دیگه گفتن تموم پسره ام با من چنان رفتار میکنه بزور جوابم میده خانوادمم ک اینطوری برخورد میکنن

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واه چرا اون رفته به شما چه ربطی داره 

نمیدونم منم میگم آخه به من چه ربطی داره  میگن تو ایرادی داری ک ولت کردن 

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
اونا هم اشتباه میکنن که زخم زبون میزنن ولی تو سعی کن جلوشون دیگه از ای خانواده حرفی نزنی خودتو سرگرم ...

من ک اصن اسم اون خانواده نمیارم اونان ک همش راجبشون  حرف میزنن منم میگم توروخدا دیگه اسمشون نیارید من همش میخوام فراموش کنم شما نمیزارید بد اونام این حرفا به من میزنن آخه مگه یه آدم چقدر تعامل داره اونم تو این سن 

من ک اصن اسم اون خانواده نمیارم اونان ک همش راجبشون  حرف میزنن منم میگم توروخدا دیگه اسمشون نیا ...

اره میفهمم سخته منم هنوز متلک میشنوم بابت این انتخابم.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

😭😭😭😭خدایااااا چرا من باید اینطور بشم دیگه امنیت جانی ام ندارم

نمیدونم منم میگم آخه به من چه ربطی داره  میگن تو ایرادی داری ک ولت کردن

این دیگه طرز فکر غلط خونوادته، حالا ان شاالله که زود زود ازدواج کنی ولی من الان ۲۹ سالمه و انقدر از این مسائل پیش میاد برای دختر که نگو هی  میان میرن دیگه زنگ ‌نمیزنن 

ببخشید درست متوجه شدم  خانواده شماشرایط سختی برای اقا پسر گذاشتن اگه اینجوره که باید اول شرایطش رو به پسر می گفتی اگه نمیتونست نباید میومد خواستگاری که حالا سرزنشت کنن توهم جواب پدرو مادرت رو نده بذار یکم عصبانیتشون خالی بشه دعا کن انشالله خدا کمکت میکنه اگه تهدیداتشون جدیه با۱۲۳ تماس بگیر