2777
2789
عنوان

چکار کنم

122 بازدید | 22 پست

دوستان من قرار بود با یه نفر نامزد کنم ک قبل از اینکه بیاد خواستگاری ما باهم دوست بودیم خانواده ام میدونستن بد حالا اونا اول اومدن خواستگاری قرار نامزدی ام گذاشتیم حالا میگن نمیایم زدن زیرش منم واقعا حالم خرابه چون واقعا دوسش دارم بد خانواده تو این موقعیت بجا پشت من باشن بجا حمایت کنن همش سرکوفت میزنن جرئت نیست یه کلمه حرف بزنم میگن بابا تو خفه شو 😔😔زندگیم خراب شده چکار کنم شما فقط راهنمایی کنید چون واقعا حالم خرابه♥♥

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗
 واسه چی زدن زیرش

نمیدونم والا یبار میگن استخاره کردیم در صورتی ک ما بجا یبار سه بار استخاره کردیم گفتن خوبه یبار میگن پسرمون نداره نمیدونم والا 

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم والا یبار میگن استخاره کردیم در صورتی ک ما بجا یبار سه بار استخاره کردیم گفتن خوبه یبار میگن ...

بهونه الکی میاره پسره اگه بخوادت باید بجنگه باهاشون 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بهونه الکی میاره پسره اگه بخوادت باید بجنگه باهاشون 

آره خودمم میدونم😕😔

آره خودمم میدونم😕😔

ناراحت نباش اگه پسر مامانی باسه که عرضه نداشته باشه که چیزی میخواد رو بدس بیاره و حاضره بگذره بهتر الا بشناسیش.منم نامزدم اذیتم میکرد بهم زدم اصلا هیچ تلاشی نکرد خوب همچی ادمی میخوام چیکار دیگه.

چند وقت باهم بودید؟ بهش اصرار نکردی که بیاد؟

یکسال باهم بودیم نه چ اصراری الا تو این دوره زمونه مگه اصرار کنی کسی واست کاری میکنه 

یکسال باهم بودیم نه چ اصراری الا تو این دوره زمونه مگه اصرار کنی کسی واست کاری میکنه 

عزیزم منم پارسال همین موقع برام چنین اتفاقی افتاد میفهمم چی میگید، ولی خودش پشیمون میشه میاد نگران نباش تو که سنی نداری 

ناراحت نباش اگه پسر مامانی باسه که عرضه نداشته باشه که چیزی میخواد رو بدس بیاره و حاضره بگذره بهتر ا ...

آره ولی من الا با این همه ناراحتی و فکر و ذکر با خانوادم چکار کنم با خانواده ایی ک بابام میگه اگه دوس نداری بمیری نباید حرف بزنی 

آره ولی من الا با این همه ناراحتی و فکر و ذکر با خانوادم چکار کنم با خانواده ایی ک بابام میگه اگه دو ...

اونا هم اشتباه میکنن که زخم زبون میزنن ولی تو سعی کن جلوشون دیگه از ای خانواده حرفی نزنی خودتو سرگرم کن 

آره خودمم میدونم😕😔

خانواده همسر منم بازی درمیاوردن حتی مامانش زنگ زد به مامان من گفت پسرم الان شرایط ازدواجو نداره ولی گفته اگه برام نرید جلو خودکشی میکنم

خلاصه خود همسرم پام وایساد و خانوادشو مجبور کرد بیان

شماهم باید از طرف مقابلت بخوای زودترتکلیفتو مشخص کنه وگرنه رابطه رو تهدید کن که تموم می کنی

عزیزم منم پارسال همین موقع برام چنین اتفاقی افتاد میفهمم چی میگید، ولی خودش پشیمون میشه میاد نگران ن ...

بحث اونا سن نیست بحث اونا اینه ک ولت کرده دیونم کردن بابام میگه میبرمت داخل حموم با بخار آب خفت میکنم میگم خودش خودکشی کرده😔😔میگن حتی حق نداری نظرم بدی