2777
2789
آه چه خوب. والا من اینجوری شنیدم. من بازم میگم قصد تو هین نداشتم. اگه داخلشو تمییز میکنن خوبه ☺️☺️شا ...

اره والا ما ک تمیز میکنیم و حتی دور اطرافمم دیدم میشکافن شکمشو کامات شست و شو میدن 

نمیدونم والا کی اطلاعات غلط بهت داده عزیزجانم

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
ببخشید اگه ناراحتتون کردم. قصد بدی نداشتم. 😥😥😥شرمنده ترو خدا ناراحت نشین از دستم حلال کنین 😞😞

ن عزیزم اشکالی نداره تو ک از اول چنین فکری نکرده بودی حتما کسی اطلاعات غلط بهت داده .مهم الانه ک متوجه شدی.

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا ما ک تمیز میکنیم و حتی دور اطرافمم دیدم میشکافن شکمشو کامات شست و شو میدن  نمیدونم وا ...

والا تو اینترنت نوشته بود پاک نمیکنن 😥

اینترنتم همه حرفاش راست نیست. 

ببخشید تروخدا. قصد توهین نداشتم. چیزی که خونده بودمو گفتم. ببخشید 😞😞😞

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
مث اینه گردن بزبخوریم که گردن کلفت بشیم اصن ربط نداره

ما اینکارو میکنیم شما نکن عزیزم 

نگفتم جز قوانین که همه باید اطاعت کنن!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ن عزیزم اشکالی نداره تو ک از اول چنین فکری نکرده بودی حتما کسی اطلاعات غلط بهت داده .مهم الانه ک متو ...

آره ممنونم ازتون. الان متوجه شدم مرسی 😉☺️☺️

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
والا تو اینترنت نوشته بود پاک نمیکنن 😥 اینترنتم همه حرفاش راست نیست.  ببخشید تروخدا. قصد توه ...

عزیزم اشکال نداره😂😂😂

پیش میاد.

ن ما پاک میکنیم مگ میشه ماهیو با دل و رودش خورد 😂😂😂خودمم چندشم شد

عزیزم اشکال نداره😂😂😂 پیش میاد. ن ما پاک میکنیم مگ میشه ماهیو با دل و رودش خورد 😂😂😂خودمم چندش ...

عزیزدلم. نوش جونتون. اتفاقا من عاشق ماهی ام ولی این کوچیک رو گفتم اگه با دل و روده اش باشه لب نمیزنم. پس حتما امتحان میکنم. مرسی. ☺️☺️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅 بیچاره ها نمیدونن پشت سرشون چی گفتی نکبتا😜😜😜

😂😂😂😂😂آره. ولی کاری ندارن. پایه ان

عزیزدلم. نوش جونتون. اتفاقا من عاشق ماهی ام ولی این کوچیک رو گفتم اگه با دل و روده اش باشه لب نمیزنم ...

اره عزیزم امتحان کن مثه چیپس ترده 

خیلی ام خوشمزست روش معمولا اب نارنج یا لیمو میریزن و خالی خالی میخورن

نوش جونت 

شپا از کدوم شهری؟

اره عزیزم امتحان کن مثه چیپس ترده  خیلی ام خوشمزست روش معمولا اب نارنج یا لیمو میریزن و خالی خ ...

مرسی عزیزم آره امتحان میکنم اگه گیرم بیاد. بروجرد ☺️☺️☺️ممنون که یادم دادی

اخلاقت مثله خودمه ولی راستش تو نینی سایت آدم میترسه ب کسی چیزی بگه  زود بهشون برمیخوره😒😒😒

آره بعضیاشون زود ناراحت میشن. چه خوب مثل همیم 😂😂