niiiilaaa00 مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1554 عنوان دنبلان | مشاهده متن کامل بحث + 8251 بازدید | 226 پست کسی تاحالا دنبلان بز خورده ؟؟؟ چه طعمی میده اصلا قابل خوردن هست 😁😁 1399/05/10 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___aseman___ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1231 آه چه خوب. والا من اینجوری شنیدم. من بازم میگم قصد تو هین نداشتم. اگه داخلشو تمییز میکنن خوبه ☺️☺️شا ... اره والا ما ک تمیز میکنیم و حتی دور اطرافمم دیدم میشکافن شکمشو کامات شست و شو میدن نمیدونم والا کی اطلاعات غلط بهت داده عزیزجانم حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
___aseman___ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1231 ببخشید اگه ناراحتتون کردم. قصد بدی نداشتم. 😥😥😥شرمنده ترو خدا ناراحت نشین از دستم حلال کنین 😞😞 ن عزیزم اشکالی نداره تو ک از اول چنین فکری نکرده بودی حتما کسی اطلاعات غلط بهت داده .مهم الانه ک متوجه شدی. حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 گرون و شیک😨😳 موفق باشه بله با یه سرچ ساده میتونی ببینی. آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 اره والا ما ک تمیز میکنیم و حتی دور اطرافمم دیدم میشکافن شکمشو کامات شست و شو میدن نمیدونم وا ... والا تو اینترنت نوشته بود پاک نمیکنن 😥اینترنتم همه حرفاش راست نیست. ببخشید تروخدا. قصد توهین نداشتم. چیزی که خونده بودمو گفتم. ببخشید 😞😞😞 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 مث اینه گردن بزبخوریم که گردن کلفت بشیم اصن ربط نداره ما اینکارو میکنیم شما نکن عزیزم نگفتم جز قوانین که همه باید اطاعت کنن! آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 ن عزیزم اشکالی نداره تو ک از اول چنین فکری نکرده بودی حتما کسی اطلاعات غلط بهت داده .مهم الانه ک متو ... آره ممنونم ازتون. الان متوجه شدم مرسی 😉☺️☺️ دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
___aseman___ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1231 والا تو اینترنت نوشته بود پاک نمیکنن 😥 اینترنتم همه حرفاش راست نیست. ببخشید تروخدا. قصد توه ... عزیزم اشکال نداره😂😂😂پیش میاد.ن ما پاک میکنیم مگ میشه ماهیو با دل و رودش خورد 😂😂😂خودمم چندشم شد حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 عزیزم اشکال نداره😂😂😂 پیش میاد. ن ما پاک میکنیم مگ میشه ماهیو با دل و رودش خورد 😂😂😂خودمم چندش ... عزیزدلم. نوش جونتون. اتفاقا من عاشق ماهی ام ولی این کوچیک رو گفتم اگه با دل و روده اش باشه لب نمیزنم. پس حتما امتحان میکنم. مرسی. ☺️☺️ دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 نه عزیزم من ناراحت نمیشم. جنبه ام بالاست. دوستام میدونن. ولی الان خوابن نکبتا 😐😐😐😂😂🤷♀️🤷♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅بیچاره ها نمیدونن پشت سرشون چی گفتینکبتا😜😜😜
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅 بیچاره ها نمیدونن پشت سرشون چی گفتی نکبتا😜😜😜 😂😂😂😂😂آره. ولی کاری ندارن. پایه ان دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
___aseman___ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1231 عزیزدلم. نوش جونتون. اتفاقا من عاشق ماهی ام ولی این کوچیک رو گفتم اگه با دل و روده اش باشه لب نمیزنم ... اره عزیزم امتحان کن مثه چیپس ترده خیلی ام خوشمزست روش معمولا اب نارنج یا لیمو میریزن و خالی خالی میخورننوش جونت شپا از کدوم شهری؟ حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 همه ن عزیزم ی سری اونم بیشتر قدیما بود الان فکر نمیکنم کسی اینکارو بکنه خیلی انگشت شمارن آهان
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 😂😂😂😂😂آره. ولی کاری ندارن. پایه ان اخلاقت مثله خودمهولی راستش تو نینی سایت آدم میترسه ب کسی چیزی بگه زود بهشون برمیخوره😒😒😒
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 اره عزیزم امتحان کن مثه چیپس ترده خیلی ام خوشمزست روش معمولا اب نارنج یا لیمو میریزن و خالی خ ... مرسی عزیزم آره امتحان میکنم اگه گیرم بیاد. بروجرد ☺️☺️☺️ممنون که یادم دادی دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 اخلاقت مثله خودمه ولی راستش تو نینی سایت آدم میترسه ب کسی چیزی بگه زود بهشون برمیخوره😒😒😒 آره بعضیاشون زود ناراحت میشن. چه خوب مثل همیم 😂😂 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏