2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غلط کنم نفرین کنم خوشگلی  شوخی کردم انشالله که همیشه تنت سلامت باشه و دلت خوش عزیزم 💋💋💋

شوخی کردم عزیزم. مرسی از دعای قشنگت لطف داری 😉😉😉😉فدات

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
منم نفرین نکردمااا...نگی این احسان نفرین کرد... ماناباشید😊😊

با تچکر از شما. مرسی ☺️☺️☺️

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
از من ناراحت نشی عزیزم 😘😘😘

نه عزیزم من ناراحت نمیشم. جنبه ام بالاست. دوستام میدونن. ولی الان خوابن نکبتا 😐😐😐😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️

آره بابا. مثلا این سوپ کله ماهی رو من نمیدونم شمالی ها چه جوری میخورن. یا اون ماهی ریزارو با دل و رو ...

من شمالی ام اما تاحالا سوپ کله ماهیو نشنیدم  

فقط میتونم تو ی منطقه کله ماهی ام سرخ میکنن اون قسمت هایی ک گوشت داره رو میخورن

راجب اون ماهی ریزا هم ک اسمشون کیلکا هست رو تمیز میکنن داخلشو و سرخ میکنن کاملت شست و شو میدن

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
واقعا با کله ماهی غذا درست میکنن؟😱😱😱😱😱🥴🥴🥴🥴🥴🥴 اولین باره میشنوم من میندازم آشغال

همه ن عزیزم ی سری اونم بیشتر قدیما بود الان فکر نمیکنم کسی اینکارو بکنه خیلی انگشت شمارن 

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
ماام میندازیم. اونا از هیچ قسمتیش نمیگذرن. همشو میخورن 🤮🤮🤮 تازه ابشن سفیده 😖😖

از هیچ قسمتش نمیگزریم؟😐😐😐😐

همشو میخوریم؟😐😐

اینارو از کجات در میاری خاهر چی فرض کردی شمالی هارو عزیزجان؟

من شمالی ام اما تاحالا سوپ کله ماهیو نشنیدم     فقط میتونم تو ی منطقه کله ماهی ام سرخ میک ...

آه چه خوب. والا من اینجوری شنیدم. من بازم میگم قصد تو هین نداشتم. اگه داخلشو تمییز میکنن خوبه ☺️☺️شاید قدیم بوده. باز سرخ کرده اش بهتر از ابپزه

از هیچ قسمتش نمیگزریم؟😐😐😐😐 همشو میخوریم؟😐😐 اینارو از کجات در میاری خاهر چی فرض کردی شمالی ها ...

ببخشید اگه ناراحتتون کردم. قصد بدی نداشتم. 😥😥😥شرمنده ترو خدا ناراحت نشین از دستم حلال کنین 😞😞