2777
2789
😬😬😬😬😬اه اه... صبحونه دیگه نمیتونم بخورم

تو میتونی بخور 😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
بوی بد که دیگه خاص نیست 😖😖😖 بعد اینایی که گوسفند وبز دارن. لباساشون حتما بو گند میده 😧😧😷😷😷

آره دیگه ، دقت کنی بینه اون همه گوسفندی ک میبرن چرا    فقط ی دونه بز توشون هست 

همیشه برام سواله دلیلش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا دیگه از ادمیان ب دور بودن یقینا"

میگه اصن گند خورن. ببخشید 😷😷

من داداشم میگه تا یک هفته حالت تهوع داشتم. 😝😝😝

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
نه خیلیییئ بوی بدی میده  ی بوی خاص ک صدالبته حال ب هم زنه

خیلی هم دیر پزه تا جایی که اطلاع دارم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آره دیگه ، دقت کنی بینه اون همه گوسفندی ک میبرن چرا    فقط ی دونه بز توشون هست  همیش ...

آره راست میگی ها 😐😐😐

یعنی چرا. شاید بوی گندش زیاد میشه گفتن یه دونه اش کافیه، 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂

میگه اصن گند خورن. ببخشید 😷😷 من داداشم میگه تا یک هفته حالت تهوع داشتم. 😝😝😝

گند کلمه ی عادی هست ، چی بگم والا 

بعضی ها واقعا ارزش آدم بودن رو زیر سوال میبرن 

دیگه ب چینی ها نباید چیزی بگیم

گند کلمه ی عادی هست ، چی بگم والا  بعضی ها واقعا ارزش آدم بودن رو زیر سوال میبرن  دیگه ب ...

آره بابا. مثلا این سوپ کله ماهی رو من نمیدونم شمالی ها چه جوری میخورن. یا اون ماهی ریزارو با دل و روده اش سرخ میکنن 😷😷😷😷البته دیگه عادت کردن. 

سلام جیگری صبحت بخیر و خوشی انشاالله  این و اطلاع ندارم  دروغ چرا

سلام 🤗 صبحت بخیر عیدت مبارک 🌹😘😘🙋🏻‍♀️

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی