2777
2789

واااا من حتی شنیدم خوردن قسمتهایی از حیوان که نزدیک محل ادرار و مدفوعه هم مکروهه ... این که دیگه یحتمل حروم هم هست...

شنیدم واسه درمون بعضی اختلال ها میخورن ولی  من که میگم از   بیضه بز درمون در نمیاد😶😶😶😶🙅🏻‍♀️

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آخه بز خودش بوی گند میده ، نسبت ب گوسفند بدتره بوش من شنیدم چ برسه ب اونجا  اه اه اه اه اه اه ...

وای نمیدونستم. ولی بز خوشگل تره. 

میگن نرو به ظاهر 😂😂😂😂

ظاهرا خوشگله ولی باطنن بوی گند میده 😥😬😬😬😬🤣🤣🤣🤣😷😷😷😷

اوووق حالم بهم خورد 🤕🤕🤮🤮

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هنسر من این راه رو انتخاب کرده ...و البته تو کشورهای خاورمیانه جز غذاهای گرون و شیک به حساب میاد& ...

مث اینه گردن بزبخوریم که گردن کلفت بشیم

اصن ربط نداره

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
جیگرش که خوشمزه س😍😋

من موقع پریود فقط میخورم اونم به زور بابام. چون کم خونی دارم. ولی بااین کرونا چند ماهه بابام بیخیال شده 😃😃😃

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
حالا جیگر یه چیزی...اونجا دیگه😬

والا از بعضیا برمیاد 😖😷

من داداشم میگه یکی از همکاراش کله کز داده بعد با مو بوده هنوز. بعد باش کله پاچه درست کردن. می‌گفت من نمیدونم اونا چه جوری میخوردن 🤮🤮

نه خیلیییئ بوی بدی میده  ی بوی خاص ک صدالبته حال ب هم زنه

بوی بد که دیگه خاص نیست 😖😖😖

بعد اینایی که گوسفند وبز دارن. لباساشون حتما بو گند میده 😧😧😷😷😷