2777
2789

واااا من حتی شنیدم خوردن قسمتهایی از حیوان که نزدیک محل ادرار و مدفوعه هم مکروهه ... این که دیگه یحتمل حروم هم هست...

شنیدم واسه درمون بعضی اختلال ها میخورن ولی  من که میگم از   بیضه بز درمون در نمیاد😶😶😶😶🙅🏻‍♀️

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آخه بز خودش بوی گند میده ، نسبت ب گوسفند بدتره بوش من شنیدم چ برسه ب اونجا  اه اه اه اه اه اه ...

وای نمیدونستم. ولی بز خوشگل تره. 

میگن نرو به ظاهر 😂😂😂😂

ظاهرا خوشگله ولی باطنن بوی گند میده 😥😬😬😬😬🤣🤣🤣🤣😷😷😷😷

اوووق حالم بهم خورد 🤕🤕🤮🤮

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هنسر من این راه رو انتخاب کرده ...و البته تو کشورهای خاورمیانه جز غذاهای گرون و شیک به حساب میاد& ...

مث اینه گردن بزبخوریم که گردن کلفت بشیم

اصن ربط نداره

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
جیگرش که خوشمزه س😍😋

من موقع پریود فقط میخورم اونم به زور بابام. چون کم خونی دارم. ولی بااین کرونا چند ماهه بابام بیخیال شده 😃😃😃

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
حالا جیگر یه چیزی...اونجا دیگه😬

والا از بعضیا برمیاد 😖😷

من داداشم میگه یکی از همکاراش کله کز داده بعد با مو بوده هنوز. بعد باش کله پاچه درست کردن. می‌گفت من نمیدونم اونا چه جوری میخوردن 🤮🤮

نه خیلیییئ بوی بدی میده  ی بوی خاص ک صدالبته حال ب هم زنه

بوی بد که دیگه خاص نیست 😖😖😖

بعد اینایی که گوسفند وبز دارن. لباساشون حتما بو گند میده 😧😧😷😷😷