2777
2789
زیاد اهل نت گردی نیستم .من عوضش دوتا شیر مرد بغلم خوابیدن.توهم زایمان میکنی و این روزها میگذره. به چ ...

وای خوشبحالت من هیشکی نیس خانوادمم دورن خیلی بده البته تو اوضاع الان خداروشکر بازم بعضیا از بیکاری شوهراشون مینالن دیگ باید طاقت بیاریم .مادرشوهرمم قرار بود بیاد نیومد 

وای خوشبحالت من هیشکی نیس خانوادمم دورن خیلی بده البته تو اوضاع الان خداروشکر بازم بعضیا از بیکاری ش ...

منم چندسال تو غربت بودم پسردومم تو غربت باردارشدم آخراش دیگه اومدیم شهر خودمون. اره دیگه تحمل کن میگذره . تا خدا رو داری غم نداشته باش 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان یادم رفت همسرم‌خونه نیست . بر ترس هم غلبه کردم اینقدر که بهم انگیزه داد میتونم تا صبح ۱۰۰ ت ...

انگیزه زیاد دادی بهش رفت وپیداش نشد دیگهههه داره .جای خوبی رفته برا فکر کردن 😂😂

منم چندسال تو غربت بودم پسردومم تو غربت باردارشدم آخراش دیگه اومدیم شهر خودمون. اره دیگه تحمل کن میگ ...

فداتم شبیه همیم هعی خواهر .خدا حفظشون کنه برات دوتاش پسرن ؟ خوشبحالت من پسر میخواستم ته دلم اما خب خدا صلاح ندونست بازم هم خداروشکر سالم وصالح بشه شوهرم ومادرش ک میمیرن برا دختر چون شوهرم تک فرزنده ن حواهری ن برادری پدرشم ک مثه پدر خودم ب رحمت خدا رفته .ممنونم مهربون چشم راضی به رضای خودشم

فداتم شبیه همیم هعی خواهر .خدا حفظشون کنه برات دوتاش پسرن ؟ خوشبحالت من پسر میخواستم ته دلم اما خب خ ...

اره گفتم‌ دوتا شیر مرد پیشم خوابیدن

خخخ.  فقط سالم باشه بقیش مهم نیست. من خودم اصلا دنبال تعیین جنسیت نبودم فقط گفتم خدایا هرچی تو میخوای همون بشه.خودش صلاح ما رو بیشتر میدونه.انشالله که با قدمش برکت میاره و خونتون پرازخنده و شادی میکنه.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.