2777
2789
اره درکت میکنم منم اوایل بارداری ناجور بودم شب تا صبح ببخشید هاا هم راه میرفتم ومیگفتم کمککک سوختم&n ...

منم خواهرم همینجور شد مثل شما بعد فهمید بارداره

ولی خب من مطمئنم باردار نیستم 🙈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خواهرم همینجور شد مثل شما بعد فهمید بارداره ولی خب من مطمئنم باردار نیستم 🙈

وای خب شاید هستی حالا حتمی نیست بعضیا اینطورن شما همون عفونته شورت نپوش دامن بپوش چند روزی و با شوهرت ی چند شبی رابطه نزارید خوب میشی عزیزم اگر مطمئنی باردار نیستی قرص مفنامیک اسید ک برا دندون درده بخور دوتا باهم خوب میشی اگ شدیده دوتا اگ نه یکی بخور اینم نداشتی مسکن دیگ بخور بهتر از درد کشیدنه 

وای خب شاید هستی حالا حتمی نیست بعضیا اینطورن شما همون عفونته شورت نپوش دامن بپوش چند روزی و با شوهر ...

نمیدونم والا فکرم مشغول شد😂 فعلا تحمل میکنم تا فردا ببینم چی میشه دردش

ب من گف شستشو خودتو با صابون معطر ندی آب داغ استفاده نکنی و شورت نپوشی ورابطه تا ده روز گفت ولی همون ...

😐به من یه سری صابون داد معلوم نیس دکترا چیکار میکنن

از همون چیزای طبیعی استفاده کنیم بهتره باید حتما امنحانش کنم

نمیدونم والا فکرم مشغول شد😂 فعلا تحمل میکنم تا فردا ببینم چی میشه دردش

درست میشه عزیزم اکثر ما خانوما تجربه کردیم ماشالا انقدم پوستمون کلفته دردامون یادمون میره خخخ انشالله فردا خوبی 

😐به من یه سری صابون داد معلوم نیس دکترا چیکار میکنن از همون چیزای طبیعی استفاده کنیم بهتره باید حت ...

وای ب من گفت صابون خیلی بده اگرم خواستی با شامپو بچه بشور چی بگم والا هرکدومشون ی پا دکترن در آخرم باید بریم با عنبر خودمونو دود بدیم خوب شیم اون همه هم هزینه بیفایده .والا بوخودا😂😂😂