2777
2789

سلام من ۱۷ سالمه و یه مشکل دارم. اونم اینه که گیر افتادم بین دو تا شخصیت وجودیم و نمیدونم باید چیکار کنم. یکی از شخصیتام خیلی مذهبیه و دوست داره که چادری باشه و محجبه ولی اونیکی دوست داره که مثل بقیه ی دخترای این دوروزمونه باشه امروزی و به روز. خیلی مقید نیستم اما نمیتونم رعایت نکنم. رنگای ملایم و روشن میپوشم اما از یه حدی که رنگش جیغ میشه معذب میشم تو خیابونا. دوست دارم کلاس موسیقی و اواز برم اما از یه طرفی عذاب وجدان میگیرم که مربیش اگر مرد باشه باید کنسلش کنم. خیلی از این جور موارد پیش اومده اینا نمونه های کوچیکش بودن که یادم میاد. خانواده هم نه خیلی مذهبین نه خیلی ازاد. معمولین و من میتونم انتخاب خودم رو داشته باشم. از یه طرفی با دیدن یه سخنرانی یا کلیپ مذهبی میگم خدا که همه ی بهترینارو خواسته واسمون و گفته چادر بهترین حجابه چرا به حرفش گوش نکنم. و از یه طرف دیگه وقتی میبینم دخترای دیگه راحت میگردن و موهاشونم بیرونه میگم خوب ایناهم خوبن و دلم هم میخواد بتونم اونجوری بگردم. اما نمیشه. یا بعضی موقع ها توو ارتباط با نامحرم یا خیلی اسون میگیرم یا خیلی سخت. یا با هر دروغی کوچیکی که میگم حتی به یه فرد ناشناس کلی عذاب وجدان میگیرم در صورتی که بقیه اصلا اینجوری نیستن. نمیدونم چیکار کنم. واقعا گیج شدم. نمیدونم برم پیش روانشناس تا کمکم کنه یا برم پیش یه مشاور مذهبی و با این شرایط کرونا هم که فعلا همه چی تعطیه. اگه ممکنه شما یکم‌ کمکم کنین. مرسی که وقت گذاشتینو خوندین🙏🏻

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر سنته 

نوجوونی همینه دیگه همش تو دوراهی هستی چون ثبات داری و شخصیتت شکل نگرفته 

تا 19 20 سالگی معمولا به یه ثبات نسبی تو این موارد میرسی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

من ۱۴ سالمه مث تو ام دقیقااااااا

مث بقیه باش

من چادری بودم البته الان چادر رو گذاشتم کنار مانتویی باحجابم خیلی بهتره

بدترین حس دنیا حس اضافه بودنه...خدایا هیچکیو مث من اضافه نکن😪

چه دوراهی سختی😑😑😑شاید اقتضای سنته....

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببین اول باخودت کنار بیا!! کاری نداشته باش بقیه جطوری اند! بگو حودم با تمام وجود کدومو میخوام! اینطور که تو میگی بری اروپا دلت بیکینی هم میخواد! اول با خودت روراست شو بعد تصمیم بگیر

طبیعیه تو این سن هرچی عقلت میگه همونو انجام بده بالاخره به ثبات میرسی

اخه بعضی مواقع خیلی ناراحت میشم و میترسم از اینکه تین ثباتی ک ازش حرف میزنین ثباتی که باید میبود نباشه منظورم تو اون راهه

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

کلا دختر خوبی هستی و معلومه خدا حواسش بهت هست ، تو هم هر کار ميخاي بکنی اول در نظر بگیر خدا ازت خوشحال میشه یا نه بعد انجام بده 

اینم یادت باشه چادر حجاب برتر هست ولی معیار پاک و بیگناه بودن نیست 

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
ببین اول باخودت کنار بیا!! کاری نداشته باش بقیه جطوری اند! بگو حودم با تمام وجود کدومو میخوام! اینطو ...

نه اونطوری هم نیستم😅 منظورم از نوشتم این بود که من یه چیزی بین این دو طرفم و گرایشم به هر دو طرف مساویه. توانایی انتخاب ندارم. وگرنه بیکینی خیلی دورتر از مرز منه😂

اخه بعضی مواقع خیلی ناراحت میشم و میترسم از اینکه تین ثباتی ک ازش حرف میزنین ثباتی که باید میبود نبا ...

حجاب خوبه و لازمه برا هر خانومی الان حجاب کامل داشتن خیلی سخته چون تنوع و جذابیت تیپ های اسپرت خیلی زیاده به نظرم میانه رویی تو حجاب چیز خوبیه

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
کاملا طبیعیه و یه سنی داره بعد از اون دیگه یه جور میشی دختر عموی من تا 14 سالگی عادی بود بعش تا 1 ...

😂😂مطمئننی؟ اخه خیلی اذیت میشم