2821
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 5210 بازدید | 29 پست
میشه بیشتر راهنمایی کنید، چه درسهایی چه کتابهایی ، از مدرسه راضی هستید

مدرسه ی خوبیه بد نیست 

تو ازمون ششم فکر کنم فارسی و هدیه و قران (قران و هدیه باهم) ریاضی و علوم بیاد 

هیچ کاری لازم نیست از اینترنت نمونه سوالای سالای قبل رو دانلود کنید البته با جواب به دخترتون بدید حل کنه صحیحش کنید بعد تو نت نحوه محاسبه تراز رو بزنید و تراز رو محاسبه کنید 

بعد یسری از سایتا تراز کسایی که سالای قبل قبول شدنو میزارن میتونین اونجا ببینین کیا با چه ترازی قبول شدن 

تراز هر چی بالاتر باشه بهتره 

البته قبلش بخونه دیگ😗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتابای خیلی سبز و دکتر شاکری و 2000 آزمون و آی کیو (گاج) کتابای خوبین

سعی کنین پایه ریاضیش قوی باشه و با کتابای کمک درسی و فیلمای آموزشی پایه شو قوی کنین

در کل توی این 4 سال کتابای تست کار کنه و متعادل درس بخونه ،  این خیلی خوبه که شما از همین حالا به فکرین ، من میشناسم کسایی رو که سال ششم به زور کلی کلاس خصوصی و با مطالعه ی خیلی فشرده قبول شدن (در حالی که سالای قبل هیچی درس نمی خوندن) ، اما سال های بعد کم اوردن

آزمون های ازمایشی مثل قلم چی و مبتکران هم آزمونای خوبین و واقعا تاثیر دارن

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤

من تیز میرم و راضیم از مدرسه ، به نظرم به بچه ها فشار زیادی نمیاد اگر پایشون قوی باشه

و نکته مثبت این مدارس اینه که به خاطر جو درس خوندن و مطالعه ، محیط سالمتره نسبت به بعضی مدارس دیگه

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤

فک نمیکنید یکم زوده؟من ی سال ۶ام خوندم و فرز ۱ قبول شدم...ولی اگه قبول شد حتمن بفرستینش مدارسه سمپاد عالین.جوشون عالیه.و بچه های خوبیم توشن.اینجا آدمو برا درس زندگی کردم و برا کنکورو المپیاد آماده میکنن

چه کتابهایی خوندی؟

اون موقع استعداد تحصیلی بود. الان هوش و استعداد تحلیلی هست فرق میکنه. من پسرخالم دوسال پیش که ازمون داشت کتاب هوش et رو کامل زد ۲ دور و یه کتاب دیگه که اسمش یادم نیست. ولی الان اسون تر از اون موقع هاست خیلی.

چه کتابهایی خوندی؟

بعد اینکه الان دیگه اصلا به خوندن نیست. رقابت بین کسایی هست که ضریب هوشیشون بالاست. بین اونا کسایی که بیشتر تست زدن قبول میشن ولی چون تست هوش هست کسی که ضریب هوشیش خوب نیست روزی ۱۰۰۰۰۰ تست هم بزنه قبول نمیشه، موقع ما استعداد تحصیلی بود بیشتر به خوندن و مدرسه ابتدایی بود

سلام.

کتاب ۹ در ۹ مهر و ماه رو برای استعداد تحلیلی براشون تهیه کنید تا یاد بگیرن چطور استعداد تحلیلی کار کنن.

بعدم برلش می تونید ۱۵۰۰  تست مهر و ماه رد بگیرید یا هوش کمپلکس یا هوش خیلی سبز

سلام . اسی جان . می‌دونم چند سالی از تاپیکت گذشته . میخواستم بدونم چی شد؟ دخترتون رفت تیزهوشان ؟چه منابع و کتابهایی دخترت خوند؟ کانگورو شرکت کرد ؟ تأثیر داشت کانگورو ؟ 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!