2777
2789
عنوان

ای وی اف دارم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 103 پست
یوگا خوبه برا ارامش راستی به فک و فامیل علی الخصوص قوم شوهر نگو چیکار میکنی استرست صدبرابر میشه ...

ممنون از حرفای قشنگت ☺️

خونواده شوهر که هیچ خونواده خودمم هیچ خبری ندارن 😔

ان شالله مامان بشی خانمی منم دعا کنید تورخدا خانمی میگم چقد هزینه ای وی اف شده؟من برای بچه دومم 10ما ...

من بیمارستان دولتی میرم 

هنوز انجام ندادم که ولی بستگی به تعدا جنین هم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماتوشهرمون بیمارستان دولتی برای ای وی اف نداره فقط یه دکتر مطب انجام میده دلم میخواد برم شوهرم میگه بریم دوقلو ای وی اف کنیم من از مراحل درد هاش یهو نتیجه ندادنش میترسم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
ماتوشهرمون بیمارستان دولتی برای ای وی اف نداره فقط یه دکتر مطب انجام میده دلم میخواد برم شوهرم میگه ...

ای وی اف رو که مطب انجام نمیدن 

درد خیلی نداره موقع عمل بیهوش میشی ولی ولی خب یه سری مشکلات داره که باید تحمل کرد چاره ای نیست 

انتقال جنین دادین؟ 

به انتقال نرسید تو مرحله  بلاستوسیت از بین رفتن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
شما مشکلتون چیه چند وقته اقدامی؟ 

من تنبلی داشتم خودم.الانم یکم شوهرم اسپرمش کم تحرکه تورخدا دعا کنید برام امروز موعدم بوده پریود نشدم بی بی هم منفی شدبازم دعا کنید اشتباه شده باشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
متاسفم  امیدوارم به زودی مامان بشی گلم 🙏

فدات عزیزم 

ان شاءالله بی بی چک مثبتت تیکر بارداریت بیام تبریک بارونت کنم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
انشاالله که همین ماه بارداری  توکل برخدا 🙏

فدای شما ان شالله بحق این ماه عزیز شماهم زود مامان بشی