2777
2789
عنوان

ای وی اف دارم🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 103 پست
فعلا که تزریق سینال اف رو شروع کردم 

اب هویج سفیده تخم مرغ قارچ و بلدرچین ومرغ و گوشت کبابی بخور

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پارسال تو سیکل بودم امپولا خیلی درد دارن موقع تزریق نفس های عمیق بکش دردت نیاد وسرساعت هر روزه بزن توی دوره درمان اصلا داروی مسکن استفاده نکن که اثر امپولا رو از بین میبره غذاهای سردم نخورد تامیتونی گرمیجات بخور 

ان شاءالله مامان خانم  نی نی سالم وصالح وتپل ومپل روزیت باشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
شما باردارشدی؟ 

نه عزیزم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
استرس که شده جز/ زندگیم  ولی باز سعی میکنم آرامش داشته باشم

یوگا خوبه برا ارامش راستی به فک و فامیل علی الخصوص قوم شوهر نگو چیکار میکنی استرست صدبرابر میشه

به این فکر کن هروقت خدای بزرگ اراده کنه که یه جنین از تو و شوهرت درست بشه تمام دنیا هم دست به دست هم بدهند نمیتونن جلوش را بگیرن پس تو فقط تلاشت را بکن بقیه را بسپر به خدا

یدالله فوق ایدیهم

خدا خودش بلده کی و چه وقت کار را انجام بده

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

ان شالله مامان بشی خانمی منم دعا کنید تورخدا خانمی میگم چقد هزینه ای وی اف شده؟من برای بچه دومم 10ماهه منتظرم 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه