2777
2789
عنوان

عروس تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 60 پست
اخ تیرخلاص😔

الان ولي به نيمه پر ليوان نگاه ميكنم به اينكه اون منو دوس داره و قراره عيد غدير انشالا عقد كنيم  (عقد دائم ) ولي خانوادش نميان محضر من خجالت ميكشم جلو فاميلامون

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ولي به نيمه پر ليوان نگاه ميكنم به اينكه اون منو دوس داره و قراره عيد غدير انشالا عقد كنيم &nbs ...

اجی من درکت میکنم چون مثل خودت بودم ....

ولی یه حقیقت اینکه این زندگیا یک هیچ باخته

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤
اونجاگفتی یکساله با شوهرم رابطه دارم اینجا میگی دوست پسرمه دوسال باهاش رابطه دارم اسکولمون کردی؟&nbs ...

خب خيلي از لفظ دوست پسر خوشم نمياد همه جا جار بزنم همچي افتخار نيست ديگه وقتي نه دوس پسر حساب ميشه نه شوهر چه عنواني بزارم براش ؟؟؟؟؟  دوساله باهاشم رابطه ام دارم  حالا از اولش كه رابطه نداشتم .... بعدشم اينجا اومدم درد و دل كنم و مشكلم و حل كنم نه اينكه چيزي رو ثابت كنم و دعوا كنم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
اونجاگفتی یکساله با شوهرم رابطه دارم اینجا میگی دوست پسرمه دوسال باهاش رابطه دارم اسکولمون کردی؟&nbs ...

داره چرت و پرت میگه جامعه اینقدم خراب نشده یکی اینجوری باشه میخاد بگه روشنفکرم تاپیک سرکاریع زیاد توجه نکن 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
اجی من درکت میکنم چون مثل خودت بودم .... ولی یه حقیقت اینکه این زندگیا یک هیچ باخته

هيييييي برام دعا كن من خيلي محتاج خانوادش نيستم فقط جلو فأميل نميخام بفهمن خانواده شوهرم منونميخان

خب خيلي از لفظ دوست پسر خوشم نمياد همه جا جار بزنم همچي افتخار نيست ديگه وقتي نه دوس پسر حساب ميشه ن ...

اجی اینارو بیخیال.....با عشقت حرف بزن باپدر مادرش صحبت کنه شاید راضی شن

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤
داره چرت و پرت میگه جامعه اینقدم خراب نشده یکی اینجوری باشه میخاد بگه روشنفکرم تاپیک سرکاریع زیاد تو ...

ای بابا بیخیال دیکه.....

اونوقت تازه یادت افتاده باید به دوست و فامیل چی بگی؟شماکه زندگی مشترک و شروع کردی دوساله

خب اگه هميشه فكر بعد رو ميكرديم دنيا گلستون بود همينه كه كله ادم داغه و فكر بعدهارو نميكنه

هيييييي برام دعا كن من خيلي محتاج خانوادش نيستم فقط جلو فأميل نميخام بفهمن خانواده شوهرم منونميخان

شما دوسال باعشقتی من ۹ ساله.....

درسته میکی خانوادش لازمت نمیشم اما ۶ ماه بعدعشقت فیلش یادهندوستان میکنه ومیره سمت خانوادش واونا ازبس  روذهنش راه برن کلا.....

برای همین میگه بهتره تلاش کنید موافقت کنن

درهرحال خوشبخت باشی

خب اگه هميشه فكر بعد رو ميكرديم دنيا گلستون بود همينه كه كله ادم داغه و فكر بعدهارو نميكنه

چندسالته؟

اجی اینارو بیخیال.....با عشقت حرف بزن باپدر مادرش صحبت کنه شاید راضی شن

خدا خيرت بده نه من از حرف بقيه ناراحت نميشم نه كسي رو ميشناسم نه كسي. منو ميشناسه اينجام كلا زياد نميام فقط وقتي تنهام يا درمونده ام خيلي بلدم نيستم براي همين كند جواب ميدم 

خدا خيرت بده نه من از حرف بقيه ناراحت نميشم نه كسي رو ميشناسم نه كسي. منو ميشناسه اينجام كلا زياد نم ...

اشکال نداره گلم ....

ازته دل دعا میکنم خانوادش راضی بشن وخوشبخت بشی گلم....

سرسفره عقدت واسه منم دعا کن🌹

چندسالته؟

٣٠ ازدواج دوممه اولي تو هفده سالگي به اجبار خانواده بود اما اينو خودم انتخاب كردم كه حالا كه ميخايم همو خانوادش نميخام به خاطر همين مسائل گذشته و ....

اشکال نداره گلم .... ازته دل دعا میکنم خانوادش راضی بشن وخوشبخت بشی گلم.... سرسفره عقدت واسه منم د ...

قربونت بشم عزيزم تو چند سألته ازدواج كردي از كدوم شهري منم برات دعا ميكنم