2777
2789
عنوان

عروس تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 60 پست

چرا راضیشون‌نمیکنید؟؟؟

واسه ماههم اول راضی نبودن الان اونا میگین ازدواج کنید مامیگیم نه نمیخوایم

البته خواهرشوهربزرگم هنوز ناراضیه که به یه ورم

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس دلت به چی این اینده خوشه؟ 

ميگه درست ميشه با صبر با وجود بچه ميگه قول ميدم  دوسش دارم همه زندگيمي عشقمه

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
آره دروغه یه تاپیک دیگه درمورد رابطش باهمسرش گفته بود

دروغ نيست عزيزم الان دوسال باهم هستيم و رابطه ام داريم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
آره دروغه یه تاپیک دیگه درمورد رابطش باهمسرش گفته بود

شاید باهمین عشقش رابطه داشته ترسیده بگه دوست پسرم گفته شوهرم

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤
ميگه درست ميشه با صبر با وجود بچه ميگه قول ميدم  دوسش دارم همه زندگيمي عشقمه

با وجود بچه؟ تورو خدا اگر زندگیت درست درمونه بچه بیار ولی اینکه فکر کنین بچه حلال مشکلتتون اشتباه میکنید 

این عشق بازیا هم برا ۶ماه ... خانوادش الان نمیان پس مطمین باش در اینده خیلی اذیتت میکنن ... 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نترسیدی ولت کنه وسط راه؟؟؟

چرا مخالفن

به نظر اونا من دختر منتسبي نيستم چون اگر بودم دوسال باهاش دوست نبودم و .....

اونوقت تازه یادت افتاده باید به دوست و فامیل چی بگی؟شماکه زندگی مشترک و شروع کردی دوساله

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
به نظر اونا من دختر منتسبي نيستم چون اگر بودم دوسال باهاش دوست نبودم و .....

اخ تیرخلاص😔

نترسیدی ولت کنه وسط راه؟؟؟

وقتي ادم به جاي تو زندگي برسه از هيچي نميترسه