2777
2789
عنوان

عروس تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 60 پست
٣٠ ازدواج دوممه اولي تو هفده سالگي به اجبار خانواده بود اما اينو خودم انتخاب كردم كه حالا كه ميخايم ...

اگه خودش قبولت داره و رو پای خودش وایستاده دستش تو جیب باباش نیست ازدواج کن  اما اگه اینا هست بعدا رو زندگی تاثیر میزاره 

و اینکه حرف فامیل و اشنا اصلا برات مهم نباشه برا خودت زندگی کن نه برا اونا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
٣٠ ازدواج دوممه اولي تو هفده سالگي به اجبار خانواده بود اما اينو خودم انتخاب كردم كه حالا كه ميخايم ...

گذشته گذشته دیکه غصه خوردن نداره

همین که تصمیم گرفتی روی انتخاب وپای خودت وایستی ودوباره بلندشدی عالیه❤

امیدت به خدا که خودش همه چی رو‌درست میکنه‌‌‌‌

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قربونت بشم عزيزم تو چند سألته ازدواج كردي از كدوم شهري منم برات دعا ميكنم 

قربونت برم الهی ۲۰ سالمه‌...هنوز مزدوج نشدم مجردم ولی عشق دارم واسه خودم

تیکربارداریم نیست....زمان مشخص شدن سرنوشتمه..‌.برام دعا کنیدکمر خانوادم به خاطرمن نشکنه🖤❤
اگه خودش قبولت داره و رو پای خودش وایستاده دستش تو جیب باباش نیست ازدواج کن  اما اگه اینا هست ب ...

اره الحمدلله  از من دوسال بزرگتره و پسر سالم و كاري هست از بچگي تو بازار بوده و رو پاي خودشه خرج پدرم مادرش رو هم ميده و يك خواهر از خودش بزرگتر  هم تو خونه داره پدرش پير و ناتوانه و اين پسرشون رو خيلي خيلي دوسش دارن و مشكلشون باهاش فقط سر منه و فكر ميكنن من با يك شكست قبلي الان پر تجربه ام و افتادم دنبال پول پسر اينا  ..... چه ميدونم حتما از همين فكرا ميكنن وگرنه از لحاظ ظاهري و اندام و تحصيلات و هنر كه همه چيز دارم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
قربونت برم الهی ۲۰ سالمه‌...هنوز مزدوج نشدم مجردم ولی عشق دارم واسه خودم

الهي خوشبخت بشي خواهر ❤️🤗

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
وای چقدر سخت،فامیلت با طعنه کورت میکنن😓 عزیزم مشکلشون باهات چیه؟؟

طلاق قبلي و رابطه داشتن با پسرشون 

تاپیک میزنن کجا میرن اح 

بخدا خيلي بلد نيستم هنوز اينجا كار كنم قبلا ثبت نام كردم تازه چند وقته ميام اينجا يكم طول ميكشه خوب ياد بگيرم كلا تو اين چيزا خنگم 🙈

اره الحمدلله  از من دوسال بزرگتره و پسر سالم و كاري هست از بچگي تو بازار بوده و رو پاي خودشه خر ...

پی غمت نباشه نگران فامیل و اشناهم نباش برا خودت زندگی کن بعدا با خونواده همسرت مهربونی کن اونام قبول میکنن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پی غمت نباشه نگران فامیل و اشناهم نباش برا خودت زندگی کن بعدا با خونواده همسرت مهربونی کن اونام قبول ...

اره عزيزم منم ادم خوشبيني هستم و ميدونم خدايي كه بهم همه چيز داده خانواده همسر و اين چيزهارو هم به مرور ميده فقط حرفهاي يك عده رنجيده خاطرهم ميكنه

اونوقت مامان و بابای خودت نگفتند کجاست؟ تنهایی اومد خواستگاریت؟

اره تنها اومد

عزیزم طلاق گرفتی منم مشکل تو رو داشتم مادر شوهرم ناراضی بود ولی شوهرم راضیش کرد  به شوهرت بگو ...

نمیشه مادرش خیلی لجبازه