2777
2789
عنوان

هفته اول

117 بازدید | 21 پست

کسی ک اقدام به بارداری داشته ، کار سنگینی انجام بده ک باعث شه زیر شکمش درد بگیره  اگر بارداری صورت گرفته باشه همون موقع خونریزی می کنه یا نه موقع پریود مشخص میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط ی بار منی ریخته بشه احتمال بارداری هست؟؟چندوقت بعدش نتیجه میده؟؟

آره خودم..دوهفته بعد با آزمایش

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

ممکنه اصلا اتفاقی برای جنین نیفته بستگی به بدن فرد داره.من تو یه ماهگی نمیدونستم حامله ام کار سنگین کرده بودم چیزی نشد ولی تو سه ماهگی با یه استرس خونریزی شدید کردم.

یه نی نی سالم و شاد تنها آرزوی این روزامه
گلم همه ی اینا فقط بستگی به بدن فرد داره 

نگرانم ،اومدم فریزر تمییز کردم کشوهاش جا نمیفتاد با هزار زحمت جا انداختم یعنی قلق داشت من نمی‌دونستم ،بعدش زیر دلم شروع کرده تیر کشیدن 

اگه فقط ی بار منی ریخته بشه احتمال بارداری هست؟؟چندوقت بعدش نتیجه میده؟؟

آره میشه.بالاخره از تمام اقداما فقط یکیش میگیره دیگه.  پریودت دو هفته عقب بیفته با بی بی چک نشون میده.

اخه من اولین باره شوهرم میگه دیگه نریزیم تاماه بعد

تو دوره ی تخمک گذاری تمام روزاش احتمال بارداری هست اگر میخوای باردار بشی حتما باید دفعات رابطه زیاد بشه.

تو دوره ی تخمک گذاری تمام روزاش احتمال بارداری هست اگر میخوای باردار بشی حتما باید دفعات رابطه زیاد ...

اره دوران تخمک گذاری هم هستم الان دوروزه گذشته از تموم شدن پریودم دیشبم منی رو ریخت ایشالا ک بشه دوستان دعا‌کنیناینکارم واسه اولین باره انجام دادم خیلی ذوق دارم و عاشق نینیم انقدر شنیدم اینو اون حامله نشدن خیلی میترسم