2777
2789
عنوان

مشخص نبودن کلیه نوزاد درسونوگرافی

5370 بازدید | 63 پست

سلام مادرهای عزیز من پسرم ۱۱ روزشه ورم خفیف کلیه راست توی بارداری داشت بردمش سونوگفتن ورمش کم شده اما یه سونو گفته کلیه چپ نیست یکی دیگه گفته هست ولی سایزش کوچیکه.....حالا دکتر برای ۲۴ روزگی اش عکس رنگی نوشته توروخدا حالم بده دعا کنید توی عکس کلیه پسرم پیدا بشه ...کسی تجربه داشته که کلیه با عکس رنگی پیدابشه بخدا از وقتی فهمیدم یه روز خوب ندارم از بس غصه میخورم به پسرم نگاه میکنم بیشتر گریه میکنم.....دعا کنید برای پسرم که جفت کلیه هاش سالم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شالله که چیزی نیس حالت الانت مثل حاله زمان تولد پسرم بود آخرش معلوم شد کلیه سمت چپش اندازه و کاراییش نصف کلیه راستشه سرجاشم نیس پایینتره ولی الان خیلی معمولیه خداروشکر میکنم هر روز که چیز دیگه ای نیس ان شالله مال پسر شما دیده بشه سالم و صحیح

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عزیزم ان شالله که چیزی نیس حالت الانت مثل حاله زمان تولد پسرم بود آخرش معلوم شد کلیه سمت چپش اندازه ...

مال پسر شما با عکس رنگی دیده شد؟یا سونوگرافی؟کجای بدنش بود؟

بنظرت کوچیک باشه ضرر داره براش

نه چون عموم متولد ۶۰ اینجوری بود دو سال پیش کلیه اش درد گرفت رفت دکتر فهمیدن ی کلیه کوچیکه ،،،کلیه دردشم بخاطر کوچیکش نبود سرما خورده بود 

یعنی میخوام بگم الان ۳۹ ساشه هیچ مشکلی براش پیش نیومده نگران نباش

نه چون عموم متولد ۶۰ اینجوری بود دو سال پیش کلیه اش درد گرفت رفت دکتر فهمیدن ی کلیه کوچیکه ،،،کلیه د ...

به شوهرم میگم اگه خدای نکرده پسرم مشکل داشته باشه خودم میکشم

مال پسر شما با عکس رنگی دیده شد؟یا سونوگرافی؟کجای بدنش بود؟

تو سونوگرافی دیده نشد گف کلیه چپ نیس نوشتن عکس رنگی دیده شد.کلیه که جاش معلومه از جای اصلیش یکم پایینتر بود 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است