2777
2789
عنوان

یعنی کی

80 بازدید | 13 پست

کی میشه من بیام اینجا خبر بارداریم رو بدم

خسته شدم از دارو

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همچنان منتظرم درجریان تاپیکات هستم هرماه که پری میشم دنیاسرم آوارمیشه انتظار خیلی سخته این ماه کلی امید داشتم چون دارو خورده بودم ولی بازم نشد خدا یه نگاهی به ماهم بندازه

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم خدایاشکرت هزاران بار

سلام توی تاپیک نماز شبم گفته بودی میخاهی نماز شب بخونی

بر اساس نیمه شب اون منطقه ک هستی میتونی شروع کنی تا نزدیک اذان صبح میگن هرچی نزدیک ب اذان باشه ثوابش بیشتره ولی من خودم بعد نیمه شب میخونم

۱۱ رکعته دوست داشتی تا جایی ک تونستی بخون مشکلی ندار

خیلیا میگن ۳ رکعت گاهی میگن هرچقدر در توانت بود

۴ تا باید دورکعتی بخونی عین نماز صبحه ترتیبش

حمد توحید داره. نیتش هم نمازشب هست

تا اینجا شد ۸ رکعت

بعدش دورکعت باید نیت نماز شفع کنی

اولین رکعت حمد و ناس. دومی رکعت حمد فلق

بعد نیت یک رکعت نماز وتر انجام بده

این قسمت باید ۴۰ تا مومن دعا کنی برات عکس میفرسم نمیدونم برسه دستت یان

نیت ک کردی

۱ حمد ۳ تا توحید فلق و ناس بعد میری ت قنوت

۴۰ مومن دعا میکنی اینم کم و یا زیاد اشکال ندار

۷۰ استغفرالله

۳۰۰ الهیی العفو. بخاهی میتونی کمتر هم بگی

۷ تا ذکر هست اونو باید بگی

الان عکس مبفرسم ببخشید نتونسم زودتر جواب بدم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم منم همچنان منتظرم درجریان تاپیکات هستم هرماه که پری میشم دنیاسرم آوارمیشه انتظار خیلی سخته این ...

😔من هر ماه تا چند روز گریه میکنم

مشکل شما چیه

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

سلام توی تاپیک نماز شبم گفته بودی میخاهی نماز شب بخونی بر اساس نیمه شب اون منطقه ک هستی میتونی شروع ...

😍مرسی ازت

یه سئوال میتونم اینا رو بنویسم رو یه برگه و حین نماز نگاه کنم رو برگه؟

باره اولمه بلد نیستم

😍مرسی ازتیه سئوال میتونم اینا رو بنویسم رو یه برگه و حین نماز نگاه کنم رو برگه؟باره اولمه بلد نیستم

من با گوشی میخونم اتفاقاا

ارره میتونی

تنبلی تخمدان واسپرم مشکل دار همسرم آزمایشش توتاپیکام هست هعیی

مثه همیم😔

چند وقته اقدامی