2777
2789

ما هم داشتیم ولی

99 درصد من مقصر نبودم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کلا دوتا ادم از دوتا خانواده مختلف با دنیای مختلف میرن زیر یه سقف فک کنم عادی باشه تا بهم عادت کنید یکم زمان میبره 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

از اول زندگی تا خود الان ب جرات میتونم بگم 98 درصد دعوامون سر مامان باباشه 😐😐😐😐

البته الان خیلی کم شده ... اون اوایل همیشه بحث داشتیم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

فرهنگ هامتفاوته هرکی تربیت شده یه خونوادس بالاخره بایدکناراومدودوس داشتن باعث کنارهم موندن میشه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

اره خیلی زیاد 

چند ماه اول نامزدی مون خیلی عاشقانه بود بعد بحثامون شروع شد 

هیچ کدومم الکی و ساده نبود 

بعد یک سال دیگه کمتر و کمتر شد

اولش چون ب اخلاق هم آشنا نبودیم و بار مسئولیتها زیاد بود فک میکنم بخاطر همین بحثمون میشد

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

من ازدواج نکردم ولی تو یه رابطم که چیزی کم از ازدواج نداره  . میان خونمون میریم خونشون . اولا خیلی  بحث داشتیم البته یه ساعت بیشتر طول نمیکشید زنگ میزد گریه میکرد بعد میگفت بیا بریم بیرون حل میشد . ولی الان نه