♛☻مرا پرنسس می نامند♕غروری دارم♕که برای تنها نبودن له نمیشود♕قلبی دارم♕که هنوز تیزی خنجر نامردی را نخورده است♕و زیبایی هایی دارم که♕حراج چشم های بیگانه نخواهد شد♕اینگونه است مشق شب های دخترانه منッ
اخه من دیپلم هستم به خاطر کرونا هم نمیتونم کنکور بدم
یه خانم اینجا درباره چطوری بورسیه گرفته بود یا چطوری میتونه خارج از کشور درس بخونه تاپیک زده بود خودش فکر کنم آلمان بورسیه داشت وپزشکی خونده بود
اگه پیداش کردم برات میفرستم لایک کن گمت نکنم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم