2777
2789

دوستان یه تاپیک یبار زدم که هر چی سوال راجب تحصیل و زندگی خارج از کشور دارین بپرسین(بیشتر راجب بورسیه باشه) که بنا بر تجربم جواب بدم و بعدا نظر سنجی گذاشتم که آیا یه تاپیک بذارم جواب سوال های پر تکرار رو بدم که اکثرا گفتن بله😊😅... حالا من نشستم سوال های پر تکرار تو اون تاپیک و سوال هایی که قبلا ازم پرسیده شده بود رو کلی دسته بندی و اینا کردم که مختصر و کامل جواب این سوال ها تون رو بدم... ۲ تا ۲ تا اینجا می گذارم سوال و جواب ها رو 😅😊 

اگه سوال دیگه ای داشتین خوشحال میشم تا جایی که میتونم جواب بدم😊😊

لطفا اکانت پاک شود

🤔بورسیه تحصیلی یا مهاجرت و تحصیل توسط خودم ؟🤔:

من بورسیه تحصیلی رو پیشنهاد میدم. بدلایل زیر:

۱.هزینه های شما بصورت چشمگیری گاهش پیدا میکنه

۲.در همه جای دنیا خصوصا بعضی کشور ها مانند آلمان شما به چشم شهروند درجه ۲ یا حتی ۳ دیده می شوید و مهاجرت خصوصا با روش های غیر قانونی و گیر افتادن در شرایط بد فقط این موضوع را بد تر میکند . پیشنهاد میکنم اگر قصد تحصیل یا حتی زندگی دائمی (که پیشنهاد اصلا نمی کنم زندگی رو) در خارج از کشور را دارید با عزت و احترام وارد آن کشور بشوید🤷🏻‍♀️😅

👩🏻‍🎓چه کسانی می توانند بورسیه شوند👨🏻‍🎓:

اگر شرایط بورسیه را داشته باشین با هر سن و در هر مقطع تحصیلی (بعد از دیپلم) امکان بورسیه تحصیلی شما وجود دارد

لطفا اکانت پاک شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔بطور کل مراحل بورسیه چی هست؟🤔:

ابتدا با دقت شرایط بورسیه رو توی هر دو دانشگاه مبدا و مقصدتان مطالعه کنید، در خواست بورسیه و مدارک لازم رو برای دانشگاه مقصد ارسال کنید، به دانشگاه خودتون در خواست بورسیه را بدهید.

توجه بکنید که بعضی از دانشگاه ها ی ایران ممکنه بعضی رشته ها رو یا برای بعضی دانشگاه ها افراد رو بورسیه کنند و داشگاه مقصدتان ممکنه فقط تو بعضی رشته ها دانشجو خارجی بپذیره

👩🏻محدوده سنی بورسیه👨🏻:

در اکثر دانشگاه ها مدرک پایه لازم دیپلم هست یعنی باید ۱۲ سال تحصیلی را پشت سر گذرانده باشین. بطور کل می توانید برای هر مقطع تحصیلی بعد از آن درخواست بورسیه بدهید اما نکته قابل توجه این است که بعضی از دانشگاه ها سقف سنی دارند و تنها علاقه به جذب جوانان دارند . پس حتما قبل از فرستادن درخواست به دانشگاه مقصدتان شرایط آن را کامل مطالعه کنید.

لطفا اکانت پاک شود

🤔شرایط بورسیه چیست؟🤔:

ابتدا باید توجه کنید که هم شرایط بورسیه دانشگاه

مبدا (خودتون) و هم مقصد(مورد نظرتون ) رو باید داشته باشید. این شرایط براش هر دانشگاه با دیگری تفاوت هایی دارد که باید هر کدام را دقیق مورد بررسی قرار دهید. اما بطور کل نکات زیر در اکثر دانشگاه ها مشترک است:

🏫 دانشگاه مبدا: ❗معدل نمرات❗ ، سوابق تحصیلی و فعالیتی(برای بعضی دانشگاه ها)

🏫دانشگاه مقصد: معدل و نمرات شما ، رتبه علمی دانشگاه شما، داشتن معرفی نامه از استاد سطح بالا، شرکت در کنفرانس های علمی (به عنوان ارائه دهنده) ، داشتن مقاله علمی به زبان انگلیسی (اگه تو سایت یا مجله معتبر و تراز بالایی چاپ شده باشه که چه بهتر) ، ثبت اختراع، داشتن مدرک زبان معتبر از نظر دانشگاه و با کسب نمره قبولی در آزمون زبان مورد نظر دانشگاه و...

🔤چه زبانی و در چه حدی باید بلد باشیم؟🔤:

بطور کل داشتن مدرک معتبر زبان یک امتیاز مثبت و برای بعضی دانشگاه ها ضروری است. و اگر دانشگاه مقصدتان در کشوری با زبان رسمی غیر از انگلیسی واقع شده است پیشنهاد میدهم زبان رسمی خود آن کشور را یاد بگیرید... هر چند بعضی از دانشگاه ها بعضی از رشته ها را در ۲ زبان انگلیسی و زبان رسمی خود آموزش میدهند اما برای توانایی ارتباط بر قرار کردن با مردم و را انداختن کار های اداری و ... خود حتما حتما لازم است زبا آن کشور ره بلد باشید (خصوصا در کشور هایی مانند: ترکیه، فرانسه ، آلمان، چین )

لطفا اکانت پاک شود

💸چقدرپول لازم دارم وخرج چه چیز هایی میشه؟💸:

خرج های شما به طور کلی به دو دسته قبل از سفر و بعد از آن تقسیم می شود.

🛫قبل از سفر: پول گرفتن خود ویزا و حداقل پول مورد نیاز برای کپی حساب بانک که باید برای گرفتن ویزا ارائه دهید تا نشان دهنده تمکن مالی شما باشد (برای داشتن بعضی از ویزا های خاص مانند شنگن شما باید گردش مالی هم داشته باشید)

🛬بعد از سفر: اگر موفق به گرفتن بورسیه شدید دیگر پول دانشگاه به عهده شما نیست و اگر محلی برای اقامت نداشته باشید می توانید در خوابگاه اقامت کنید و خرج محل اقامت را هم نداشته باشید. در غیر اینصورت باید مکانی را برای خود اجاره کنید که هر کشور مقررات و هزینه های خاص مربوط به خود را دارد. به جز این ۲ مورد - که در صورت داشتن بورسیه خیالتان راحت است- هزینه ها عمدتا برای رفت و آمد، خورد و خوراک و تهیه لوازم و امکان دارد برای کار های اداری است. که میتوان از نوع های کم هزینه آنها استفاده کرد و پیشنهاد میکنم اکثر وسایلشان را با خود ببرید.😅🤷🏻‍♀️

💲چطور میتوانم در آمد داشته باشم؟💲

شما میتوانید قبل از شروع درس و در حین آن شغل های دانشجویی و پاره وقت پیدا کنید و مشغول شوید.

به جز آن در بعضی از کشور ها بعد از اتمام دوره به شما بازه زمانی برای پیدا کردن شغل میدهند (که می تونید از اساتید خودتون کمک بگیرین) که در صورت پیدا کردن شغل و رفتن سر کار در آن بازه می توانید از امتیاز های مثبت مورد نظر دانشگاه استفاده کنید.🤑🥳

لطفا اکانت پاک شود

🧕🏻آیا داشتن پوشش اسلامی و رعایت احکام امکان پذیر هست؟🧕🏻

به عنوان یک دختر مذهبی موقید تحصیل کرده در خارج از کشور باید بگم که بله.

اما سختی های خودش را دارد. برای مثال بعضی از دانشگاه امکان دارد شما را بدلیل پوششتان قبول نکنند حتی اگر از نظر علمی بالا باشید. یا ممکن است رفتار های متفاوتی را شاهد باشین و سوال های زیادی از شما پرسیده بشود یا عده ای انجام بعضی از احکام را (مثل ننوشیدن و نخوردن هر نوع غذا یا ارتباط با نامحرم) را بد برداشت کنند یا کلا یه عده پدر کشتگی شخصی (بدلیل کلیشه های منفی رسانه ای) باهاتون داشته باشن😅😂🤦🏻‍♀️ که در همه این شرایط توصیه اکید و خواهش خواهرانه دارم با مهربانی و حوصله زیاد براشون دقیق و کامل جواب سوالاتشون رو توضیح بدهید و اگر اطلاعی ندارین حتما مطالعه بکنید و بعدا توضیح بدین... شما چه بخواهیم چه نه اونجا نماینده ایران و اسلام هستید ... پس لطفا لطفا لطفا نماینده خوبی باشین🙏🏻✌🏻🇮🇷 ( و لطفا هوای هموطن ها تون با هر عقیده ای که اونجا دیدین رو هم خیلی داشته باشین...خیلی سخته تو غربت یه هموطنام رو ببینی و اون بخت محل نده😬😕)

پ.ن: پیشنهاد میکنم کتاب خاطرات سفیر که تو این زمینه خاطره نگاری شده رو بخونید😊

لطفا اکانت پاک شود

🌍کدوم کشور رو توصیه می کنید؟🌏:

در حقیقت این سوال خیلی دقیق نیست و کاملا نسبی هست. شا یا ابتدا باید رشته مورد علاقه و نظرتان را مشخص کنید و مطابق با آن دانشگاه ها و کشور های برتر را انتخاب کنید یا اگر تحصیل در کشور خاصی رو مد نظر دارین ابتدا آن و رشته های برتر آنجا را بررسی کنید.

:🇩🇪کدام شهر آلمان رو توصیه می کنی؟🇩🇪

من خودم در برلین تحصیل کردم و به همین دلیل علاقه خاصی به برلین دارم (کلا خیلی خاطره توش دارم و خیلی دوسش دارم😅☺️)

این موضوع نسبی هست ولی بطور کل ایرانی ها اکثرا تو هامبورگ و برلین و فرانکفورت هستن و بعد شهر های دیگه مثل دوسلدورف و... برای تحصیل هم بیشتر برلین طرفدار داره.

لطفا اکانت پاک شود

🤔آیا زندگی دائمی در خارج از کشور رو توصیه میکنی؟🤔

خیر😬🤷🏻‍♀️ دلایل خودم رو هم دارم ولی معمولا افراد خیلی علاقه ای به شنیدن این دلایل ندارن😬😕...

ولی اگه کسی دوست داشت بدونه بگه که بگم😊😅

:🥶آیا امکان داره اخراج بشم؟🥶

بله 😑 اگه نمرات قابل قبولی نگیرین بعد از دادن هشدار خیلی محترمانه و بدون شوخی نامه اعصابتون رو میدن دست چپتون و به سمت در خروج راهنماییتون میکنن📄😬

🏠آیا میشه بعد از اتمام درس اونجا مستقر بشم؟🏠:

بله میشه اما من خیلی شرایطش رو بلد نیستم😅 فقط میدونم دیگه باید ویزای تحصیلیتون رو به اقامت یا کاری یا... عوض کنین

لطفا اکانت پاک شود