2777
2789
عنوان

قد

289 بازدید | 27 پست

سلام ..بچه ها کمک نمیدونم چیکار کنم من دو سال پیش با یه پسری رل زدم اونموقع من قدم از ایشون کوتاه تر بود حالا الان من هم خیلی بلند تر از ایشون شدم هم خیلی هیکلی تر و ایشون ریزه میزه هستن😂خودشونم چندبار گفتن چقدر تو داراز شدی و این حرفا حس میکنم اونم داره اذیت میشه نمیدونم چیکار کنم باهاش کات کنم یا واسم مهم نباشه قد و ادامه بدم و ایشون قراره بیاد چند وقت دیگ خاستگاریم واقعا نمیدونم چیکار کنم من قدم ۱۷۳ و ایشون ۱۶۹ ولی خیلی بلند تر من نشون میدم 😐💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گوگولی تو دوراغ بلوغ رل زدین🙄😂😂 

چند سالتونه؟ من خودم اهل پسر تپلی و قد بلندم🙁😂😂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

خوش به حالتون قد بلندین من قدم همش 158 حس میکنم خیلی کوتولم☹️

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

قد مهم نباشه برات

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بیشتر ببینید

اشکال نداره قد اینا ملاک نیس ملاک عشقه❤️حرف مردم زیاده بیخی💋خوشبخت باشین😍عشق منم خیلی قد بلند تر از منه بهتره بگم از سینش میام🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥😂 اختلال رشد قدی داره ولی بازم دوسش دارم ❤️😍

اگه دوسش داری واقعا و خجالت نمیکشی اصلا مهم نیس تو اینستا خیلیا هستن اینجوری عاشق شدنو ازدواج کردن

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
من ۱۸ و ایشون ۲۲

وا چرا قد کشیدی 😐 عزیزم هرکسی جوری دوست داره مهم خودتی که مشکلی داشته باشی با قدش یا نه هیچکس جز خودتون مهم نیس اگر راضی هستین ادامه بده 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊