2777
2789

اینو برگر‌ونید😭

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارکردی🙄 @نی_نی_یار_3    

تاپیک مذهبی زدم😭

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
😐 تماس با ما مشکلتو بگو برت گردونن

گفتم نشد

طول میکشه

الان ی سال

تاپیک مذهبی زدم😭

سلام باید تماس با ما سایت پیام بدید
یا  تلگرام ادمین به شماره 09191027600

باید حتما اطلاعات کاربری مثل شماره یا ایمیلی که عضو هستین رو بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

منم برگردونید لطفا @fatijigarre @نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار_3    

سلام باید تماس با ما سایت پیام بدید
یا  تلگرام ادمین به شماره 09191027600

باید حتما اطلاعات کاربری مثل شماره یا ایمیلی که عضو هستین رو بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام باید تماس با ما سایت پیام بدید یا  تلگرام ادمین به شماره 09191027600 باید حتما اطلاعات کا ...

سلام

خب من عکس دادم قربون دستت برو یه نگاه ب لیست ترکیده شدع ها نگا کن همین کاربری ک پست کردم رو برگردون

توی سایت دادم و تل ندارم