2777
2789
عنوان

کات کرد💔

408 بازدید | 22 پست

من امشب خیلی تاپیک میزارم واقعا جاییو ندارم جز اینجا بیام حرف بزنم

من با یکی بودم خیلیم دوسش داشتم فک میکردم عادمه همع چیش خوب بود تا اینکع امشب اومد گف میخوام کات کنم همیشع پشتتم ولی به عنوان داداشت😐آتیش گرفتم اینو گف حالم خیلی بد شد میگف بهم نمیرسیم میگف تو لیاقتت بیشتر از منه

بعدشم گف وقتی با توام با چن نفر دیگم حرف میزنم😔گف اونا الکین ولی من تورو دوس دارم😔میدونسم اینو با اینش ساختم ولی وقتی فهمیدم با ینفر دیگع نبودع بلکه با چن نفر بودع بدجور شکستم😔😔😔😔خیلی مشکلات دارعن فشار میارن بهم:(میدونم باید فراموشش کنم ولی بلد نیستم بخدا

چکار کنم بنظرتون؟حتی دیگع حوصلع خودکشیم ندارم فقط میخوام حالم خوب شع

(پ.ن:اینکع ه رو ع مینویسم مدل نوشتنمه فقط غلط املایی نیس)

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
چندوقت باهم بودین؟ خیلی نامرده 

خیلی وقته همو میشناسیم

😔😔😔عادت دارم دیگع بع اینکع کسی دوسم نداشتع باشع واقعا حرفاش بهونس

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مدت بگذره از خودت ب خاطر حس الانت بدت میاد ولی حس دوس داشتن الانت طبیعیه و ب خودت حق بده ک ناراحت باشی تنها چیزی،ک کمکت میکنه گذر زمان و صبره ب هیچ عنوان هم نرو سمتش

کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
ی مدت بگذره از خودت ب خاطر حس الانت بدت میاد ولی حس دوس داشتن الانت طبیعیه و ب خودت حق بده ک ناراحت ...

فراموش میشع ولی جایع زخمش کع خوب نمیشع💔

نمی‌دونم چرا ما دخترا با اینکه می‌دونیم طرف هییییچ ارزشی ندارند باز بیخیال نمیشیم،البته اون لحظه ها نمیفهمیما چندسال دیگه به این روزت میخندی که چطور بخاطر یه آدم بی ارزش غصه خوردی،به ارزش خودت فکر کن،چرا باید یه آدم نالایق رو جذب خودت کنی؟؟

تقریبا شرایط شمارو دارم.

ولی مدتیه شروع کردم به معجزه شکرگزاری و توکل و ایمان بخدا راستش هیلی رو خودم دارم کار میکنم ک فکرم از ریشه این بشه ک خدا هرکاری میکنه ی مصلحتی واسم داره.و جالب اینه ک خودش داره چشمامو ب حقایق باز میکنه...

خیلی سعی میکنم ب خودم تلقین کنم ک من خوبم و چیزیکم ندارم اگ کسی نمیخاد ک منو داشته باشه از لیاقت پایین و درک پایینشه...

ببینین شمام میتونین اینکارارو بکنین؟

نمی‌دونم چرا ما دخترا با اینکه می‌دونیم طرف هییییچ ارزشی ندارند باز بیخیال نمیشیم،البته اون لحظه ها ...

دست خودمون نیس کع 

قبلا تجربع داشتم خیلی وحشتناک فراموش شدع این دیگع دارع نابودم میکنع

تقریبا شرایط شمارو دارم. ولی مدتیه شروع کردم به معجزه شکرگزاری و توکل و ایمان بخدا راستش هیلی رو ...

خیلی ضعیفم واسع این کار وقتی یکیو دوس دارم اصن کاملا بی دفاع میشم

من واقعا ضعیفم💔

ببين اين رابطه ها مياد و ميره

چند وقت ديگه اسم طرفم يادت نمياد...

پس زياد جديش نگير

و از اين ب بعد سعي كن كمتر وارد اينجور روابط بشي

چون فقط خودت ضربه ميخوري

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

ببين اين رابطه ها مياد و ميره چند وقت ديگه اسم طرفم يادت نمياد... پس زياد جديش نگير و از اين ب بع ...

فک میکردم اینجوری شع تجربع داشتم ولی نشدع

دست خودمون نیس کع  قبلا تجربع داشتم خیلی وحشتناک فراموش شدع این دیگع دارع نابودم میکنع

می‌دونم عزیزم سخته منم همچین تجربه ای داشتم،حال الآنت طبیعیه،جز این نمیشه عکس العملی داشت،انقدر به بدیاش فکر کن تا از ذهنت دورش کنی

می‌دونم عزیزم سخته منم همچین تجربه ای داشتم،حال الآنت طبیعیه،جز این نمیشه عکس العملی داشت،انقدر به ب ...

خداکنع بتونم😔😔😔مرسی واسع راهنماییت

خیلی ضعیفم واسع این کار وقتی یکیو دوس دارم اصن کاملا بی دفاع میشم من واقعا ضعیفم💔

ای بابا شما چمیدونید من از شدت ضعیف بودن چقد گند زدم ب زندگیم...

بی ارادگی و سستی و احساساتی بودن من خانوم رو دست نداره

الانم تو راهی ک پیش گرفتم کاملا کاملا موفق نیستم بعد یهفته شاید کمتر ک بخودم فشار میارم دچارچنان فشار عصبی ای میشم ک کل خونه از دستم عاجز میشن

ولیراه دیگ ای ندارم.جرئت خودکشی ندارم و عاقبت خوبیم نداره،بخاطر بنده هاش بزنم آخرت و دنیای خودمو تباه کنم ک چی!اونا خوشیشونوبکنن؟من زیر گل باشم؟

میخام صدسال سیاه نباشن تا اون سرش ناپیدا...

ب خودت ابمان بیار

حتی شده مث من لنگون لنگون بیا جلو بالاخره عادت میکنی دوستم...