2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتحرکی  و کمبود ویتامینD  تغذیه اشتباه مهمترین عامل شکم اوردن

درزیر چگونه با شکم اوردن مقابله کنیگ و براتون میفرستم

✅1=گرم نگه داشتن بدن با مصرف تند و شور و تلخ مزه ها و پرهیز از ترش مزه ها

( شیرین مزها نیز بمقدار نیاز مصرف شود)

✅2=جویدن کندر

✅3=کم کردن رطوبت بدن با حذف چای و آب اضافه

✅4= کار و ورزش نکردن عامل شکم آوردن است .

✅5= انجام فعالیت بصورت نشسته عامل شکم آوری است .

✅6= خوردن غذای کالری دار عامل شکم آوری است .

✅7= خوردن نان و برنج و فست فودها و نان خمیری بالاخص فانتزی و کیک عامل شکم آوری است .

✅8= مبارزه جدی با یبوست رافع شکم آوری است و هر گونه زور زدن موجب تولید بواسیر و نشانه از خشکی شدید در روده و شکم دهی دارد . یبوست ام المراض است و هفتاد مرض از آن شکل میگیرد .

✅9= روی شکم را با روغن بادام تلخ و یا روغن زنجبیل چرب کنیم .

✅10= آب کمتر مصرف شود  ... امام علی ع میفرماید تن را بایستی همانند درختان کم آب در بیابان مدیریت کنیم تا سخت شود و الا بر اثر پر آبخوری بدن فربه و چاق و دارای بیماری میشود .

✅11= تغذیه آهسته خورده شود تا بزاق دهان به شیره غذای ورودی خو بگیرد .

✅12= موقع تغذیه رسانه تلویزیون خاموش و حرف زدن قطع شود .

✅13= نشاسته عامل چاق شدن است و لذا ماکارونی نخورید

✅14= نوشابه های گازدار عامل شکم آوری است .

✅15=ناهار را حذف کنید و اگر قادر نیستید ناهار را دیر میل نمایید  .

✅16= سیب زمینی سرخکرده عامل شکم دهی و باعث خاموش شدن مغز میشود .

✅17= هاضوم خورده شود .

آویشن و زنیان بمقدار مساوی پودر کنید و با مقداری نمک دریا و سیاهدانه در نمکپاش ریخته و بر سر سفره بگذارید

✅18= سیر خشک فقط برای افراد سرد مزاج مفید است .

✅19=  اسطوخدوس روزی یک استکان مصرف شود تا قوه مدیره مغز تواناتر برای جاروی نزله مغزی شود .

✅20= گوشت گاو و گوساله و بالاخص فست فودها عامل بزرگ شکم دهی هستند پس به تغذیه شرقی خودمان بازگردیم .

✅21= برای دفع رطوبات بلغمی و نزله های سرد در روده های بزرگ و کوچک و دفع سموم بایستی بصورت نوبه ای یا ترکیبی از  نعنا و بارهنگ و میخک و زنیان  استفاده شود و یا گیاهش را پودر کرده در روی غذا و یا پختنی ها استفاده کنیم .

✅22= خربزه و هندوانه با هم خوردن عامل نفخ شکم و باعث شکم دهی و زخم معده ها میباشند .

✅23= دوغ و ماست برای معده سرد و تر بشدت مضر است و بایستی با مصلحات آن یعنی آویشن و آذربه و نعنا مصرف شوند و اصلا" لبنیات ها کم کم مصرف شوند .

✅24= آب یخ و بستنی ممنوع .

✅25= خوردن هل با دمنوش چای کوهی برای خروج بلغم معده عالیست و از خوردن چای سیاه پرهیز شود .

✅26= خربزه بعد از غذا یک ساعت خوردنش عالیست .

دقت شود بهیچوجه خربزه را صبحها میل نکنید

✅27= عسلاب با اندکی لیمو ترش خوبست .

✅28= استرس و غم ها بشدت شکم دهی دارند .

✅29= حمام کردن با آب داغ هر روز لاغر کننده و یک روز در میان چاق کننده است .

✅30= رب انار شیرین با آب عسل مفید است .

✅31= پاشیدن یک گرم دارچین روی غذا عالیست زیاده روی در مصرف مزاج گرم را مضر است .

✅32= نوشیدن آب سرد باعث گشادی روده ها میشود و ما باید بدانیم حرارت روده تا 37 درجه است و آب سرد حرارتش صفر است پس آب ولرم یا یخجالی بهتر است و بدانیم که یخ ما را به مرگ زود رس دعوت می کند .

✅33= فشار خون و یبوست کهنه بشدت عامل شکم دهی هستند .

✅34= دوری از گوشت فریزری و مانده عامل بلغمی شدن شکم میشود .

✅35= اگر روده عفونی شده باشد رنگ ادرار قهوه ای و بد بو میشود و در شکم دهی موثر است .

✅36= بعد از غذا فوری خوابیدن  مضر است و باعث عفونت روده ها و کسالت و چرب شدن کبد میشود .

✅37= برنج و سیب زمینی بشدت روده ها را اسیدی می کند و باعث فراخی و ورم روده میشود .بجای آن خرما مصرف کنید.خرما لاغر کنندست ولی اگر با آب مصرف شود چاق کننده ایی قوی محسوب میشود.

همدردیم  منم چهار ماهه زاسمان کردم انگار سه ماهمه

دخترخاله من هم اینجور بود ولی تقریبا یک سال بعد دوباره جمع و جور شد

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
کمتحرکی  و کمبود ویتامینD  تغذیه اشتباه مهمترین عامل شکم اوردن درزیر چگونه با شکم اوردن م ...

یهو بگو از گشنگی بمیر دیگه چی بخوریم پس

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد