2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ترسناک فقط روشن نشدنه لپ تاپو گوشی

بقیه اداشم نمیتونن درارن

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

يه شب شوهرم خونه نبود اومدم تو اتاق بخوابم بخداوندى خدا قسم يكى رو بالشت شوهرم خشمگينانه نفس ميكشيد خس خس ميكرد مثل خروپف من مات نگاه ميكردم هيچى نبود قلبم داشت واميستاد اينقدر بسم الله و ياعلى گفتم يهو قطع شد😢

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

من ی بار خونه تنها بودم بعد در اتاق کوبیده شد بهم رفتم ببینم چ خبره احساس کردم ی سایه از جلو چشمام رد شد بعد رفتم تو اتاق در بسته شد جیغ زدم و در و باز کردم فرار کردم پریدم تو حیاط 

بماند همسایه طبقه پاینمون چقد اب قند کرد حلقم😂

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

همین الان صدایی توی حیاتمون اومد بعد ک رفتیم  ببینیم چخبره  یکی دوتاسنگ زد به در حیات اونم محکم همون لحظه رفتن نگاه کردن هیچکس توی کوچه نبود

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭

یکی میگفت که چیزایه عجیب میدیده یه شب حالش بد میشه یه کوپه مو بالا میاره 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

چندشب پیش میخواستیم بیرون شوهرم گفت محافط روازبرق بکش منم ازبرق کشیدم شوهرمم دید بعد نصف شب که برگشتیم محافظ به برق بود تلویزیون روشن یقین داریم من ازبرق کشیدم جالب تراینجاس که روی برنامه کودک با صدای ده خاموش کردم روی یه شبکه دیگه باصدای بیست وچهارروشن بود 😑درضمن کسی غیرازمن کلیدخونمونداره 

تادلتون بخوادتجربه ترسناک دارم حتی میخاستم تاپیک بزنم

چندشب پیش میخواستیم بیرون شوهرم گفت محافط روازبرق بکش منم ازبرق کشیدم شوهرمم دید بعد نصف شب که برگشت ...

چیکار کردی که اذیتت میکنن؟

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰
چیشددد

صدا اوند .فک کردم شوهرمه رفتم درو باز کنم مثلا رفتم تو حیاط دیدم یه مرده ریش داره و دراز و زشت روبه رومه زبونم بند اومد نتونسم جیع بکشم.در رفتم  و فقط گریه کردم .خدا  خدا میکردم نیاد تو .یه پنج دیقه بعد دیدم در اناق باز شد داشم سکته میکردم دیدم صدای شوهرمه.هیچی رفتم بغلش و تا میتونسم گریه کردم و بعد دو ساعت زبونم باز شد کفتم یکی اومده بود توحیاط رفت گشت کسی نبود.بعده اونشب اصلا شبا تنهام نمیزاره