mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 عنوان کیک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست چطوراست؟🧐🥴به تیکه های خالی کیک نگاه نکنید🤭پسرم خیلی عجله داشت گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/05/08 | 17:59 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4731 نصفش کو پ؟🤭 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125917 نوش جونت عزیزمعالی بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 از هر زاویه نگاش کنم قابل شناسایی نیست 😅 عه واقعامعلوم نیست کیکه😔 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 من باردارم دلم خواست تکلیف چیه؟ اخی ببخشیدگلم..تاپیک کیک بوددیگ کاش نمیومدی🤦♀️😩 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 نوش جونت عزیزم عالی فدای توعزیزم😘 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
sahrrrrr56 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 513 شکلات تخته ای اب کن بریز روش با اسمارتیس درسکوت پیروز شو بزار فک کنن هنوز یه بازنده ای
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125917 فدای توعزیزم😘 ♥️😍♥️😍♥️😍♥️😍♥️😍♥️ بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
saeedeh6990 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 8072 من باردارم دلم خواست تکلیف چیه؟ تکلیفت اینه که از روی درس ۱۳ پنج بار بنویسی🤣🤣🤣🤣 شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8615 اخی ببخشیدگلم..تاپیک کیک بوددیگ کاش نمیومدی🤦♀️😩 الان پامیشم میپزم😊نوش جونتون🌹 هرچه هستم خدایم داند...
کوثررررررم9298 عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 973 عه واقعامعلوم نیست کیکه😔 نه متاسفانه، حالا ناراحت نشو، مزه اش مهمه
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 نصفش کو پ؟🤭 گفتم ک پسرم همینک دراوردم خواست گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
sahrrrrr56 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 513 به نظر خوشمزه میاد😋 درسکوت پیروز شو بزار فک کنن هنوز یه بازنده ای
آلبالو۳ عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5163 ولی معلومه خوشمزس 😍😍😍وای دلم خواست برم درست کنم کاربری قبلیم تعلیق شد😑