mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 عنوان کیک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست چطوراست؟🧐🥴به تیکه های خالی کیک نگاه نکنید🤭پسرم خیلی عجله داشت گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/05/08 | 17:59 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 نه متاسفانه، حالا ناراحت نشو، مزه اش مهمه واقعا😭 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 زبرا با سرطان پوست 😁😁😁 😔😔 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8615 تکلیفت اینه که از روی درس ۱۳ پنج بار بنویسی🤣🤣🤣🤣 نا نجیب من حامله ام حداقل بگو از روی کلمات سخت 😂 هرچه هستم خدایم داند...
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 ولی معلومه خوشمزس 😍😍😍وای دلم خواست برم درست کنم فدات..😘 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
آلبالو۳ عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5163 شکلات تخته ای اب کن بریز روش با اسمارتیس منم همینو نظرو دارم خوشگلو متفاوفت میشه کاربری قبلیم تعلیق شد😑
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 شکلات تخته ای اب کن بریز روش با اسمارتیس ندارم ک😔 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 😔😔 من خودم هر وقت زبرا درست کنم اینجوری میشه بهشون میگم زبرا با سرطان پوست
saeedeh6990 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 8072 نا نجیب من حامله ام حداقل بگو از روی کلمات سخت 😂 خدایی ولی دلت خواست اینو من با خدا کیلو وزن و شیمکو بودن شدیدم دلم نخواست خدایی🤣🤣 شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....
rastgo عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 8615 خدایی ولی دلت خواست اینو من با خدا کیلو وزن و شیمکو بودن شدیدم دلم نخواست خدایی🤣🤣 چرا قیافش خوبه پف کیک رو ببین😁 هرچه هستم خدایم داند...
saeedeh6990 عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 8072 چرا قیافش خوبه پف کیک رو ببین😁 پف چیه بابا🤣 ملاتش مهمه شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 خدایی ولی دلت خواست اینو من با خدا کیلو وزن و شیمکو بودن شدیدم دلم نخواست خدایی🤣🤣 خیلی ممنون😒😒مهم طعمشه ک خوبه گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 پف چیه بابا🤣 ملاتش مهمه ملات🥴🥴بناییه مگ😑 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7732 من خودم هر وقت زبرا درست کنم اینجوری میشه بهشون میگم زبرا با سرطان پوست چیکارکنم اینجوری نشه😔 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍