2777
2789
عنوان

مامانا کمک

166 بازدید | 34 پست

دخترم رفته تو ۸ماه عذای کمکی هچی نمیخوره دهنشو قفل میکنه حتی مزه هم نمیکنه چی کار کنم چی بدم دوست داشته باشه بچه های شما چی میخورن روزی چه اندازه و چند وعده ،وزنشم ۸ کیلوه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دیر شروع کردی خیلی دیر من پسرم صبحانه فرنی  ناهار سوپ میان وعده میوه شب سوپ اضافی ناهار&nb ...

خیلی خوبه خوشبحالت من نمیدونستم اینطوری میشه فکر میکردم کار خیلی خوبی میکنم تا ماه ششم هچی نمیدادم از ماه چندم شروع کردین وزن نی نیتون چنده 

خیلی خوبه خوشبحالت من نمیدونستم اینطوری میشه فکر میکردم کار خیلی خوبی میکنم تا ماه ششم هچی نمیدادم ا ...

من از پایان شش ماهگی شروع کردم 

وزنش کم شد دکتر گفت ازاون دست بچهاس ک کم میکنن ی دفعه زیاد میکنن خیلی خوبه اینطوری نمیدونم خیلی وقته وزن نکردم ولی الان دوهفتس تو همه ی غذاهاش سویق میریزم اشتهاش خیلی  باز شده

من از پایان شش ماهگی شروع کردم  وزنش کم شد دکتر گفت ازاون دست بچهاس ک کم میکنن ی دفعه زیاد میک ...

اتفاقا منم تو فکرش بودم سویق از کجا بخرم نفاخ نیست چقدر میدین نو فرنیو سوپ میشه ریخت

فرنی سریلاک حریر بادوم یه مدته نمیخوره زرده تخم مرغو میوه هم که نمیخوره براش ثوپ درست کنم یعنی میخور ...

عزیزم رفلاکس نداره؟

چون بچهای  رفلاکسی هم کم غذا میخورن هم دیر وزن میگیرن 

سوپ درس کن جعفری بریز توش ببین میخوره

عزیزم رفلاکس نداره؟ چون بچهتی رفلاکسی هم کم غذا میخورن هم دیر وزن میگیرن  سوپ درس کن جعفری بر ...

نه ریفلاکس نداره شیر خودم زیاده میگن سیر میشه برا اونه نمیخوره دکتر گفت وزنش خوبه ولی باید بخوره براش ازمایش نوشته عفونتو اینا ببینه چرا بی اشتهاست دندونم داره در میاره 

اتفاقا منم تو فکرش بودم سویق از کجا بخرم نفاخ نیست چقدر میدین نو فرنیو سوپ میشه ریخت

اره گلم چرا نشه توهرغذای نی نی ک بش میدی باید  ریخت روزی س بار بیشتر نباید بشه من تو فرنیش عاشق موزه.موزه میریزم  ی قاشق چای خوری سر پر براش میریزم همشو‌میخوره😂حیغ میزنه دستشو‌میکشه جلو‌میگه یعنی بازم میخام😂

ن نفخ دار نیس 

اره گلم چرا نشه توهرغذای نی نی ک بش میدی باید  ریخت روزی س بار بیشتر نباید بشه من تو فرنیش عاشق ...

چقدر خوب چند ماهشه دختر من موز میدم تف میکنه بیرون دیگه موزو که همه بچه ها دوست دارن