2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

ویتامین سی.گوجه کبابی. عناب مویز. دمنوش بهارنارنج و اویشن و...بخور

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دوست من عینه این ۶ ماه قرنطینه بوده و هیچ جا نرفته حتی پدر مادر خودشو و همسرش شهرستانن چون بچه کوچیک داره اونجا هم نرفته همه ی خریداشونم شوهرش می کنه تو حیاط ضد عفونی می کنه میاره تو خونه اما کرونا گرفته😳

اولش دکتر گفته احتمالا همسرت ناقل بی علامت بوده شما ازش گرفتی  اما بعد ۵ روز بعد از دوستم  همسرش علائم‌نشون‌میده میره همون دکتر میگه اول خانومت گرفته بوده 

آخه چه جوری از کجا؟؟؟☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

شوهرم سردرد شدییییید و استفراغ شدیدددددد طوری که داد میزنه..تا حالا اینطور ندیده بودمش...

حاالا رفته درمونگاه...دکتر گفته طوریت نیست از,سینوساته..

البته سابقه ی بستری بااطر سینوزیتم داره...

نکنه کرونا باشه دکتر اشتباه کرده باشه؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
بچه ها دوست من عینه این ۶ ماه قرنطینه بوده و هیچ جا نرفته حتی پدر مادر خودشو و همسرش شهرستانن چون بچ ...

بخاطر مقاومت بدنشونه . بعضی ها چهارده تا بیست روز هیچ‌علامتی ندارن. بعضی ها خیلی زود علامت دار میشن. احتمالا دوست شما زودتر از شوهر علائم و نشون داده دلیل نمیشه که زودتر هم مبتلا شده باشه

شوهرم سردرد شدییییید و استفراغ شدیدددددد طوری که داد میزنه..تا حالا اینطور ندیده بودمش... حاالا رفت ...

منم همینجوری ام سردرد شدید دارم دقیقا سینوزیتمه حالت تهوع بعضی وقتا میگیرم 

دکتر ازمایش گرفت ازش؟

منم همینجوری ام سردرد شدید دارم دقیقا سینوزیتمه حالت تهوع بعضی وقتا میگیرم  دکتر ازمایش گرفت ا ...

نه درمونگاهه..من هی زنگ نیزنم بهش..الان گفت سرم زده برام

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
شوهرم سردرد شدییییید و استفراغ شدیدددددد طوری که داد میزنه..تا حالا اینطور ندیده بودمش... حاالا رفت ...

صددرصد کروناست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀