من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بچه ها دوست من عینه این ۶ ماه قرنطینه بوده و هیچ جا نرفته حتی پدر مادر خودشو و همسرش شهرستانن چون بچه کوچیک داره اونجا هم نرفته همه ی خریداشونم شوهرش می کنه تو حیاط ضد عفونی می کنه میاره تو خونه اما کرونا گرفته😳
اولش دکتر گفته احتمالا همسرت ناقل بی علامت بوده شما ازش گرفتی اما بعد ۵ روز بعد از دوستم همسرش علائمنشونمیده میره همون دکتر میگه اول خانومت گرفته بوده
بچه ها دوست من عینه این ۶ ماه قرنطینه بوده و هیچ جا نرفته حتی پدر مادر خودشو و همسرش شهرستانن چون بچ ...
بخاطر مقاومت بدنشونه . بعضی ها چهارده تا بیست روز هیچعلامتی ندارن. بعضی ها خیلی زود علامت دار میشن. احتمالا دوست شما زودتر از شوهر علائم و نشون داده دلیل نمیشه که زودتر هم مبتلا شده باشه