2777
2789

اوه حنا بذاری بعدش نمیتونی رنگ بذاریا دیگه 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با حنا موهای زن عموم رو هایلایت کردم تاپیکش هست 😂😂عزیزم هر هفته بذار تا حداقل ۲ ماه ادامه بده حنا مو رو یکم خشک میکنه در کنارش چند قاشق روغن نارگیل بریز و به جاش آب جوشانده ی گل ختمی بریز مو رو نرم میکنه من چیزای دیگه هم واسه تقویت مو به حنا اضافه میکنم 

مجردم حالاحالاهارنگ نمیزارم😂

ههههه خو ینی گفتم که بعدا پشیمون نشی 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ماهی یکبار حنا بزاری خوبه .   من توی حنا بابونه و تخم بلدرچین و قهوه حنا میزترم .&n ...

حنارنگی دیگه؟تقویتم میکنه؟موهام مشکیه

یه بارگذاشتم

نمیدونستم چن وقت به چن وقت بزارم

خدایا به همه ما منتظرا نی نی بده♥️😔⭐

موهام حنا کردم از قبل دو رنگ بود موی سفید زیاد دارم  تاقسمتی رنگ نداشت رنگ فندقی خوشگل شد قسمتهای رنگ داشت و مو سفید نارنجی شده 🥴 بعد چند ماهی ب حالت عادی برگشت رنگ موهام ولی ریزشش خیلی کم شده . حنا قهوه همراه بابونه .