2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان

106 بازدید | 9 پست

من دوتا مشکل بزرگ دارم😢😢😢

یکی اینکه از سالی که یادمه 15 یا 16 ساله بودم...برادرم انشعاب مخفیانه اب و برق و گاز کشید و بدون اینکه پول بدن استفاده میکردن...حتی بهشون گفتم ولی مسخرم کردن..چون با طرفداری مادرم روبرو شدیم و هر کاری میکنن متاسفانه چون پسرن طرفشونو میگیره...الان حدود 8..9 ساله من هم باهاشون اب و برق و گاز حرام استفاده میکنم...الان میخام به صورت ناشناس گزارش بدم به که بیان این انشعاب ها رو قطع کنن...ایا کار درستی میکنم؟ خودم خیلی ناراحتم...ولی واقعت نمسدونم چیکار کنم...نگید منطقی باهاشون صحبت کن و...که نرود میخ أهنین در سنگ

مشکل دومم بررادر بزرگترم هست...ایوشن متاهلن و دوتا بچه دارن و شغل دولتی مهمی هم دارن الان تازگی متوجه شدم با کسانی زد و بند میکنن و اطلاعات پرونده ها رو به وکلا میفروشن و پول میگیرن...حتی با یه خانم وکیل رابطه دارن و خانومش تازگی فهمیده و زندگیشون متزلزل شده واقعا...تکلیف شرعی من چیه؟ به حفاظت ادارشون گزارش کنم آیا؟ که جلوی کارشو بگیرن و درس خوبی بهش بدن؟ یا به من مربوط نمیشه و کاری نداشته باشم؟...واقعا برام سخته لطفا کمک کنید...خیلی خانومش خواست منطقی باهاش حرف بزنه ولی مدام انکار کرد...اخرشم گفت من که کاری نکردم ولی حالا که بهم میگید اینجوری از این به بعد هر کاری دلم بخاد میکنم

درمورد اولی شاید ولی درمورد دومی بهتره شما دخالت نکنید به شما مربوط نمیشه

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

مورد اولو گزارش بده حتما وظیفه اجتماعی ما اینه نه مذهبیمون 

مورد دومو اگه نیم درصدم شک داری نکن از رو حرف و گمان کردن نمیشه ی همچین گزارشی داد با چشمات اگه دیدی بگو من بودم مورد دومو بیخیال میشدم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر من اینه ک در هر دو مورد اول بهشون اخطار بدین ک کارشونو ترک و اصلاح کنن وگرنه گزارش میدین

از حق و الناس و مال حرام و تاثیرش توی اینده خودشونو بچه هاشون براشون بگین.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بنظرم ب شما مربوط نمیشه عزیزم

آخع بعد باز ی مشکل بدتر بوجود میادبیشتر عذاب وجدان میگیری

میدونم حرفات درسته ولی آدم درستکار از اینکه  یکیو ب دردسربنداز بعد خودش عذاب میکشه 

شما تذکر ک باید میدادیدو  دادید دیگ بقیش ب خودشون مربوطه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

@بانوی_بی_نشان  

اول که قدمت رو چشم(اون تاپیک قفل شد)

دوم این دوست مون یه سوال دارن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ