من دوتا مشکل بزرگ دارم😢😢😢
یکی اینکه از سالی که یادمه 15 یا 16 ساله بودم...برادرم انشعاب مخفیانه اب و برق و گاز کشید و بدون اینکه پول بدن استفاده میکردن...حتی بهشون گفتم ولی مسخرم کردن..چون با طرفداری مادرم روبرو شدیم و هر کاری میکنن متاسفانه چون پسرن طرفشونو میگیره...الان حدود 8..9 ساله من هم باهاشون اب و برق و گاز حرام استفاده میکنم...الان میخام به صورت ناشناس گزارش بدم به که بیان این انشعاب ها رو قطع کنن...ایا کار درستی میکنم؟ خودم خیلی ناراحتم...ولی واقعت نمسدونم چیکار کنم...نگید منطقی باهاشون صحبت کن و...که نرود میخ أهنین در سنگ
مشکل دومم بررادر بزرگترم هست...ایوشن متاهلن و دوتا بچه دارن و شغل دولتی مهمی هم دارن الان تازگی متوجه شدم با کسانی زد و بند میکنن و اطلاعات پرونده ها رو به وکلا میفروشن و پول میگیرن...حتی با یه خانم وکیل رابطه دارن و خانومش تازگی فهمیده و زندگیشون متزلزل شده واقعا...تکلیف شرعی من چیه؟ به حفاظت ادارشون گزارش کنم آیا؟ که جلوی کارشو بگیرن و درس خوبی بهش بدن؟ یا به من مربوط نمیشه و کاری نداشته باشم؟...واقعا برام سخته لطفا کمک کنید...خیلی خانومش خواست منطقی باهاش حرف بزنه ولی مدام انکار کرد...اخرشم گفت من که کاری نکردم ولی حالا که بهم میگید اینجوری از این به بعد هر کاری دلم بخاد میکنم