راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
هرروز صبح یا یه روز درمیون یه تیکه یخ بزار تو پارچه نخی بکش به صورتت از پایین به بالا یه ده دقیقه که اینکارو کردی یه کم آبلیمو رو با آب رقیق کن با پنبه بزن به صورتت بزار یه ربع بمونه بعد بشور صورتتو خشک کن یکم گلاب بزن به پنبه بزن به صورتت دیگه نشور
"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند... " اما وقتی تو نیستی... "هیچکس نیست دلم را گرم کند!
من رو دوتا گونم جوش بود قرمز از دور هرکی میدید میگفت چرا رژگونه پررنگ زدی
😐من کامل جوش بود کااامل
پیشونی لپ چونه همه جا🤦♀️میشستما ولی بی فایده بود
بعد دو ۳ سال کم شدن
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁