2789
وای نه لیمو ترش پوست رو وحشتناک پر از جوش میکنه نزنید گلاب هم درشت مولکوله ،نباید رو پوست بمونه ...

من اینو از تو یه پیج خوندم که طرف خودش تجربه چندسالشه گذاشته بودو خیلیام استفاده کرده بودنو راضی بودن

سفیده تخم مرغ هم خوبه که زده بشه و بزنین به پوست منافذ پوستو میبنده

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
خدانکشتت😂منم از 17 شروع شد تاااا 1سال طول کشیدد اخر با قرص رفت

من از ۹سالگی میزدم😐از ۹ تا ۱۵ فقد دو تا ۳ تا رو پیشونیم

از ۱۵ تا ۱۷ پیشونی پررررررر

از ۱۷ تا ۱۹😐لپ پیشونی چونه 😐😂😂😂دیگه خدا گفت این خیلی گناه داره الان کم شدن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله،منم همینجوری بودم دبیرستان کلا ارث جوش از سمت خانواده مادر داریم

دقیقن منم ارثی بود🤦‍♀️

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

راکوتان بعد دوره ممکن برگرده

من خوردم فایده نداشت

من اینو از تو یه پیج خوندم که طرف خودش تجربه چندسالشه گذاشته بودو خیلیام استفاده کرده بودنو راضی بود ...

عزیزم من خودم مادر جوشم

هرچی بگی تجربه کردم

پوستی ک جوش داره ب هیچوجه نباید چیزایی مثل لیمو و گلاب و این چیزا بزنه

کلا نباید ماسک بزنه چون پخش  میشن

با محصولات ک خاصیت ضدجوش دارن باید کنترل کنه

نباید یهو قطعش کنی باید کم کم دوزشو کم کنی و تا مدت زمان خیلی طولانی مثلا هفته ای یا ده روزی یکی ب ...

من پس اشتبا خوردم

من یهو قطع کردم 

خ عوارض داره قرصش اصن ب زیباییش نمی ارزه ب نظرم

من از ۹سالگی میزدم😐از ۹ تا ۱۵ فقد دو تا ۳ تا رو پیشونیم از ۱۵ تا ۱۷ پیشونی پررررررر از ۱۷ تا ۱ ...

واسه منم قبل 17 درحد چندتا دونه بود بعد 17 فاجعه شد .لعنتی تازه هم ازدواج کرده بودم خیلی روزای بدی بود

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
واسه منم قبل 17 درحد چندتا دونه بود بعد 17 فاجعه شد .لعنتی تازه هم ازدواج کرده بودم خیلی روزای بدی ب ...

اون مردی ک با اون قیافه بیاد جلو مرد زندگیه😌😌😂