2777
2789
عنوان

اولین ها....

179 بازدید | 24 پست

بیایید از اولین های زندگیتون و حس خوبتون بگید،مثلا اولین قرار،اولین بوسه،اولین ......

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

هیچکدوم رو نداشتم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

اولین قرار من خیلی خوب بود خیلی خیلی😔هیچوقت یادم نمیره کاش هیچوقت رابطمون بد نمیشد

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دختر پایه ای ام اولین باری که دیدمش گفت میخام مشروب بخورم حال خوشی ندارم منم باهاش خوردم تو خیابون بودیم پلیس بود رفتیم تو پارکینگ خونشون جفتمون مشروب خوردیم ،کلی هم همو بوسیدیم:)))😔اصلا تو بغلش ارامش داشتم 

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   
اولین قرار بهش گفته بودم من از پسرای هیز بدم میاد اونم جرئت نکرد نگاه کنه همش به درختا و سنگفرش پیاد ...

😂😂😂

من خیلی دختر پایه ای ام اولین باری که دیدمش گفت میخام مشروب بخورم حال خوشی ندارم منم باهاش خوردم تو ...

ای جان

این قسمت اولین خاستگاری

رفته بودم حموم حوله‌مو پرت کردم رو تخت یادم رفت جمش کنم بعد که رفتیم بیرون و نوبیت این شد که بریم حرف بزنیم اول رفتن پسره تو اتاق همانا دیدن حوله قرمز و کوتاه من همانا

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
اولین قرار من خیلی خوب بود خیلی خیلی😔هیچوقت یادم نمیره کاش هیچوقت رابطمون بد نمیشد

😭😭💔