2777
2789
عنوان

کارها و سوتی های بچگی😂😂😂😭

343 بازدید | 30 پست

سلاااااام به گل های نی نی سایت بیاین بگین کارها یا سوتی یا هر چیزی که تو بچگی انجام دادین الان بهش فکر میکنین خندتون میگیره یا خجالت میکشید رو بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوار بهداشتی خالم میدزدیدم می‌بردم تو دسشویی نگا میکردم هی میگفتم این چیه خدا

کنجکاو کی بودی تو😂😂😂

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

5_6سالم بود شایدم کوچیکتر مامانمو دیده بودم نوار بخداشتی میذاشت منم با دستمال کاغذی نواربهداشتی برا خودم درست میکردم قایمکی 😬😬🤦‍♀️

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

من یادمه بچه که بودم یه پسره بود تو همسایه مون خیلی ازش بدم میومد هر سری میدیدمش باید یه کرمی میرختم ولی الان عاشقش شدم نمیدونمم چه جوری بهش نگاه کنم خیلی بده خدا کنه اون حرفام یادش نباشه😥😢😢

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

خونه عمه ام رو در اتاقش ی عکس بود کیک توش بود همیشه منتظر ی موقعیتی بودم خونه خالی شه برم عکسشو بکنم کیکو دربیارم بخورم😑😑😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه که نبودیم دوم دبیرستان،نصف بچهامون با مدرسه رفتن مشهد ما هم مثل..رفتیم مدرسه

جاتون خالی تصمیم گرفتیم زنگ بزنیم بچها که مشهدن،،شارز نداشتیم 

رفتیم حیاط پشتی مدرسه که خلوته از زیر در التماس میکردیم از اونایی که رد میشدن پول بگیرن برن شارز بگیرن برامون ی مفر نامردی نکرده بودرفته بود تو مدرسه لو داده بود،،،ما ق.مبل  کرده داشتیم از زیر در التماس میکردیم شارز بگیزن که معاون مدرسه اومد یکی ی دونه زد در.... مبارکمون😁

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

خواهرم وقتی  چار پنج سالش بوده دوتا تخم مرغ میبره رو تخت خواب یکی از فامیلا میشکنه بعد پتو رو میکشه روش کسی نفهمه روز بعدش میرن میبین چه خبرهه عالمهه مورچه زده اونجا😂🤦🏼‍♀️