2777
2789
عنوان

کارها و سوتی های بچگی😂😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 30 پست

من فک میکردم هرکی باس.نش بزرگتره ینی خیلی پی پی داره😂😂😂😂😂😂😂😂

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

مراسم ترحیم داییم یکی از فامیلا گوشواره شو سر مزار گم میکنه

دخترش با من و دخترخاله هام هم کلاس بود

فرداش تعریف کرد مامانم طلاشو سر مزار دایی تون گم کرده

منم با همراهی دخترخاله هام سر به سرش گذاشتیم آره ما دیدیم و پیدا کردیم دادیم به مامور اونجا و خلاصه ازین چاخانا

کلا این دوست مونم خُل تشریف داشت

رفته به مامانش گفته

اونم پاشده رفته اونجا طلامو بدین 😑😑

مشخص شد که قضیه چاخانه، رفته بود سراغ خاله م

خاله مم نامردی نکرد و گفت :

دخترای من اصلا اهل این کارا و دروغا نیستن

همش زیر سر زهراست

آخ آخ اگه بدونین چقدر داداشام دعوام کردن 😣😣😣

چقدر من شرمنده ی اون خانومه شدم

خاله هه هم که خاله ای رو در حقم تموم کرد

این قضیه برا ۱۷ سال پیشه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووم یه بارم  5 تا کپسول آموکسی باز کردم تو ماست خالم هم زدم، دوساعت منتظر بودم یه چیزیش بشه ه ...

واااییی خدایا😂😂😂 تو چی بودی دیگه

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

خاطره دوستمه که اینجاس:

هجده سالم بود

تاره فهمیده بودم که زنو مرد چه فرقی با هم دارن ولی نمیدونستم بچه چطوری دنیا میاد😂یه بار مادرم داشت یه چیزی میگفت. برگشتم گفتم من همه چیو راجع به زنو مرد میدونم.مامانمم گفت ینی حتی میدونی اون جعبه ها چیه تو کشوی بابات؟😂

دوستمم گفته آره 

نگو اون منظورش جعبه ریش تراش بوده 

بعد از اون روز دیگه خانوادش باهاش سر سنگین شدن😂😂😂

حلال کنید🌹

خواهرم بچه که بود فک میکرد هرکی که تو صورتش جوش دربیاره دیگه ازدواج میکنه اینم پشه به صورتش زده بود فک کرده جوشه پیله کرده بود من جوش دراوردم  میخوام با پسر خالم ازدواج کنم

من  تومراسم عقد خالم تو پاساژ بچه هامیرفتن بیرون از مغازه منم میرفتم باهاشن ولی وقتی دیدم اونور پاساژ پشت نرده ها پسرا نگام میکنن دیگه نرفتم بااینکه خ دلم میخاست بازی کنم اما غیرتم اجازه نداد  6سالم بوده بعداتوفیلم عقددیدم چ کوچولوام و اون پسرای جوون چرابایدبهم نگامیکردن؟  خلی بودم براخودم الانم حسه همونه فقط 14سالی بزرگ شدم دیگه الان ممکنه کسی مزاحم شه  

من یادمه بچه که بودم یه پسره بود تو همسایه مون خیلی ازش بدم میومد هر سری میدیدمش باید یه کرمی میرختم ...

خب دوران بچگی اون جور بودی ربطی به الان نداره اگه یادش هم بیاد فک نکنم ناراحت بشه عزیزم

خب دوران بچگی اون جور بودی ربطی به الان نداره اگه یادش هم بیاد فک نکنم ناراحت بشه عزیزم

وای خدا از دهنت بشنوه چه میدونم🥴🥴🤕🤕

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

خاطره دوستمه که اینجاس: هجده سالم بود تاره فهمیده بودم که زنو مرد چه فرقی با هم دارن ولی نمیدونستم ...

حالا اون جعبه ها چی بود ؟ 🤔

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه