2777
2789
عنوان

شوووهر😑

342 بازدید | 26 پست

سلام خانوما.

من ۳ ساله ازدواج کردم و اون روزای اول زندگیم شوهرم فقط یه شیفت سرکار بود ولی حالا دوشیف شده اگر تایم اضافه داشته باشه میره باشگاه خیلی وقت نمیزاره اجازه هم نمیده تنها برم بیرون.

خواستم ادمه تحصیل بدم ولی نتونستم چون اون رشته ای که من میخواستم نبود. حالا یه پیشنهاد دادم به شوهرم و قبول کرد که برم آموزشگاه خیاطی میخواستم بپرسم برم خوبه یا نرم؟

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه برو

اخه خیلیا میگن سخته نمیتونی

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بهتر از خونه نشستنه

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
آره عالیه پیشرفت کنی میتونی مزون بزنی

یکم دو دلم میترسم نتونم ادامه بدم

خوبه. اگه علاقه داری

علاقه دارم ولی یکم سخت نیس یه دوره ۳ ماهس

بهتر از خونه نشستنه

قبول دارم😕