2777
2789
عنوان

شوووهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
ن اتفاقا هیچی سخت نیست منم فک میکردم رانندگی سخته

واای عاشق رانندگیم ولی فعلا نمیتونم گواهی بگیرم

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نری چهار سال دیگه پشیمون میشی مثل من که شرایطش بود ونرفتم الان پشششیمونم

نیاز به انگیزه داشتم مرسی😍

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
چرا نتونی؟ کلاس میری یاد میگیری دیگه. باید تلاشتم بکنی ولی بدون آیندش خیلی خوبه 

اره حداقلش اینه میتونم واسه خودم بدوزم

ایشالله بعد خیاطی برو دنبالش

ایشالله مرسی از راهنمایت ❤

علاقه دارم ولی یکم سخت نیس یه دوره ۳ ماهس

گلم اصن سخت نیس بخدا ،ی کوچولو دقت میخاد واس الگو ها و اراده و پشتکار برای تمرین تو خونه همین

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
گلم اصن سخت نیس بخدا ،ی کوچولو دقت میخاد واس الگو ها و اراده و پشتکار برای تمرین تو خونه همین

شما خیاطی کردین؟

شما خیاطی کردین؟

من ی مدت کلاسای فنی حرفه ای رو رفتم واس سرگرمی و واقعا چیز خاصی نیس.

فقط تمرین میخاد تو خونه.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من ی مدت کلاسای فنی حرفه ای رو رفتم واس سرگرمی و واقعا چیز خاصی نیس. فقط تمرین میخاد تو خونه.

عه جدا پس حتما ثبت نام میکنم مرسی از راهنمایت 💖😘

عه جدا پس حتما ثبت نام میکنم مرسی از راهنمایت 💖😘

ولی حتما تو خونه بعد کلاس تمرین کن ی دوستی داشتم اونم میومد اونجا باور کن چون دیقا بعد کلاس تمرین میکرد انقد قشنگ یاد گرفت واس خودش بدوزه.

و واقعا زرنگ بود