2821
2789
عنوان

گل سمی من😰

860 بازدید | 14 پست

دیفن باخیا دارم وقتی خریدم نمیدوستم سمی هست.

بچه ۵ ساله دارم که عادت داره گلارو ببوسه و بو کنه. بهش سپردم به این دست نزن خطرناکه، اما میگم نکنه اینم ببوسه

گلمو دوست دارم

به نظرتون ردش کنم بره؟

گیاه اپارتمانی غیر سمی که مقاوم و زیبا باشه چی بخرم؟

اونطور که من فهمیدم ۹۰ درصد گیاهای اپارتمانی سمی هستن ولی دیفن باخیا از همه بیشتر سمیه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=] ردکن ببره باباریسک نکن فکرکنم پیتوس سمی نیس بازم تحقیق کن [/QUOTE]

پتوس هم خیلی کم سمیه

اکثر گل اپارتمانیا سمی هستن ولی دیگه مثل دیفن باخیا خطرناک و کشنده نیستن، نهایتش اینه دلدر و گلو درد بگیرن

شاید باورت نشه ولی شفلرا هم سمیه😅 البته سمش کمه مثل دیفن کشنده نیست مرسی قاشقی خوبه

وووووی یه گل سرخی چیزی بیگیر 😠😡

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792