2821
2789
عنوان

گل سمی من😰

860 بازدید | 14 پست

دیفن باخیا دارم وقتی خریدم نمیدوستم سمی هست.

بچه ۵ ساله دارم که عادت داره گلارو ببوسه و بو کنه. بهش سپردم به این دست نزن خطرناکه، اما میگم نکنه اینم ببوسه

گلمو دوست دارم

به نظرتون ردش کنم بره؟

گیاه اپارتمانی غیر سمی که مقاوم و زیبا باشه چی بخرم؟

اونطور که من فهمیدم ۹۰ درصد گیاهای اپارتمانی سمی هستن ولی دیفن باخیا از همه بیشتر سمیه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=] ردکن ببره باباریسک نکن فکرکنم پیتوس سمی نیس بازم تحقیق کن [/QUOTE]

پتوس هم خیلی کم سمیه

اکثر گل اپارتمانیا سمی هستن ولی دیگه مثل دیفن باخیا خطرناک و کشنده نیستن، نهایتش اینه دلدر و گلو درد بگیرن

شاید باورت نشه ولی شفلرا هم سمیه😅 البته سمش کمه مثل دیفن کشنده نیست مرسی قاشقی خوبه

وووووی یه گل سرخی چیزی بیگیر 😠😡

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فوق تخصص غدد

hlima | 41 دقیقه پیش

آزمایش بارداری

f8228 | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز