2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 57 پست
برا حرف زدن که خیلی ها مممکنه یادشون بره چی گفتی ولی میتونی خودتو کنترل کنی نه شر برا چی؟ مثال:ال ...

ن اینکه چرا اسممو بهش گفتم .سر نگفته ها ناراحت نمیشم

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميشناسي؟معتبره؟

یه چن بار پیشش نوشتم کوچیک بوده در حد اینکه مستاجر بیاد خوب بود .الانم بدا یه مشکل بزرگم موشتم نمیدونم جواب میده یا ن

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
چجوریه

تو نت سرچ کن برات میاره خیلی مجربه ۱۴روز باید بخونی قبل خوابیدن و اینکه یجور برنامه ریزی کن به عادت ماهانت نخوره تایمش 

و اگر واقعا طلسم شده بود موکل های اون ساحر هر کاری میکنن نتونی بخونیش

تو نت سرچ کن نماز حضرت زهرا برای رفع گرفتاری

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
ن اینکه چرا اسممو بهش گفتم .سر نگفته ها ناراحت نمیشم

نه حالا منم مثال زدم منظورم این بود که میتونی رودربایستی رو من بعد کنار بذاری یسری چیزا رو نگی.

تو ذهنت بگو برا چی بگم یا جوابشو بدم

بازم هر سوالی برات الان پیش اومده بپرس عزیزم.

9/9/99به آرزوهام رسیدم

تازه بدیش اینجاس سر چیزای چرت و پرت ک میگم همه فک میکنن فضولمو و ازم میترسن ک حرف بزنن خیلی درده بخدا 

قبلا اصلا و اصلا اینطور نبودم 

نه حالا منم مثال زدم منظورم این بود که میتونی رودربایستی رو من بعد کنار بذاری یسری چیزا رو نگی. تو ...

کاش یه ذکری بود میگفتم کنترلم و ب دست میگرفتم

چقد هم دردم زیاده

😂 آره 

من سر همین زبونم الان بیدارم دیشب نخوابیدم شوهرم داشت دعوام میکرد الانم داره داستان تعریف میکنه 😂😂

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
تو نت سرچ کن برات میاره خیلی مجربه ۱۴روز باید بخونی قبل خوابیدن و اینکه یجور برنامه ریزی کن به عادت ...

وای چ عالی

😂 آره  من سر همین زبونم الان بیدارم دیشب نخوابیدم شوهرم داشت دعوام میکرد الانم داره داستان تع ...

خخخخ چقد بد بخدا 

صلوات بفرست اون لحظه سریع از خدا بخواه کمکت کنه 110 بار ذکر المجیب بخون برای حاجتت

هر روز بگم اینو

قابل نداره 😊😊😊 حقیقت محضه 😔

اره واقعا خیلی قشنگ بود😢❤️

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
خخخخ چقد بد بخدا 

😂 😂 خیلی 

بیاید داستان گوش بدین 😂😂😂اون داره میگه من تو نی نی سایت میگردم اصلا گوش نمیدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792