2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 57 پست
شاید مغزتون سردشده.بایدغذاهای گرم بخوریدبرای پرحرفی

واقعا .🤔

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟اگه بهم بگین شاید بهتر بتونم کمکتون کنم

هم عذاب وجدان میگیرم شدید

هم میگم نکنه شر بشه بیچاره شم

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
میخوام بخدا بعضی وقتا انگاری اصلا میرم تعطیلات

به جای دعانوشتن و این حرفا روی خودت کار کن..

هر دفعه قبل از اینکه بری خونه کسی یا کسی بیاد خونت مدام با خودت تکرار کن زندگی من به خودم مربوطه و نباید مسائل شخصی زندگیمو برای کسی تعریف کنم.من کم حرف میزنم. من کم حرف میزنم. انقدر بگو تا خواستی حرف بزنی یادت میاد و از خودت خجالت میکشی...

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
خوب میشی... منم یه مدت همینطور بودم مدام خودمو دعوا کردم خوب شدم

من خودمو انقد فوش میدم جلو بعضیا اصلا حیا ندارم

حالا من ساده یه بنده خدا ازم سوال میکرد راجع به یه نفر دیگه. منم واسه اینکه خوشحالش کنم کل چیزایی که نبایدو بهش توضیح دادم.

شوهرم انقدر دعوام کرد.گفتم اگر الکی میگفتم فلان ناراحت میشد. گفت نه الکی نمیگفتی اصلا جواب نمیدادی داشته به بهانه ی دیگه ازت حرفای دیگه میکشیده.من نفهمیده بودم.فکر کن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
یه دلیلش به مزاج میتونه باشه سردی یا گرمیه .باتغذیه مناسب درست میشه

ممنون سعی میکنم گرمیجات بیشتر بخورم

وای دقیقا مشکل منم هست یکی راه حل درست داد منم لایک کنید 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
حالا من ساده یه بنده خدا ازم سوال میکرد راجع به یه نفر دیگه. منم واسه اینکه خوشحالش کنم کل چیزایی که ...

وای خیلی بده خیلی

وای دقیقا مشکل منم هست یکی راه حل درست داد منم لایک کنید 

چقد هم دردم زیاده

حالا من ساده یه بنده خدا ازم سوال میکرد راجع به یه نفر دیگه. منم واسه اینکه خوشحالش کنم کل چیزایی که ...

امضاتو دوس😍

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
هم عذاب وجدان میگیرم شدید هم میگم نکنه شر بشه بیچاره شم

برا

حرف زدن که خیلی ها مممکنه یادشون بره چی گفتی

ولی میتونی خودتو کنترل کنی نه شر برا چی؟

مثال:الان ازت میپرسم استارتر اسم و فامیلیت چیه؟

تو باید بگی؟نه

بگو باربی اسمم هست فامیلی منو میخوای چیکار ممکنه شناخته شم

منکه طرف مقابلتم اینو باید بفهمم طرفم دلش نمیخواد شناخته بشه

شاید منم همینم

حالا شب میخوای عذاب وجدان بگیری چرا فامیلیمو به باربی نگفتم؟

9/9/99به آرزوهام رسیدم