2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 57 پست

خیلی خوبید ک برا کمک اومدید مشاور میخوای بری برا ۴۰ دیقه ۸۰ میگیرن .خدا خیرتون بده😘😘😘

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من شنیدم دعای موثره خودمم دارم میخونم تا به حاجتم برسم حالا هر حاجتی

ان شا الله حاجت روا باشید

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

[QUOTE=148146975]😂 😂 خیلی  بیاید داستان گوش بدین 😂😂😂اون داره میگه من تو نی نی سایت میگردم اصلا گوش نمیدم[/QU   😂😂😂😂😂

[QUOTE=148146975]😂 😂 خیلی  بیاید داستان گوش بدین 😂😂😂اون داره میگه من تو نی نی سایت میگردم ...

دمت گرم واقعا .

دمت گرم واقعا .

😂 😂 ممنون 

😂 الان تازه به خودم امدم فکر کردم دوتا داستان گفت ولی نگو این ادامه همونه من برم تا نکشتتم

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
😂 😂 ممنون  😂 الان تازه به خودم امدم فکر کردم دوتا داستان گفت ولی نگو این ادامه همونه من برم ...

خخخخ.داستان منظورت اینه داره غر میزنه🤣

خخخخ.داستان منظورت اینه داره غر میزنه🤣

😂 😂 نه غر که زد الان قصه یه بنده خدایی که زبونش دست خودش نبود میگفت فکر کردم دوتا داستانه نگو ادامه اولیه 😂😂

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
😂 😂 نه غر که زد الان قصه یه بنده خدایی که زبونش دست خودش نبود میگفت فکر کردم دوتا داستانه نگو ادام ...

😃😃😃😃

حالا فک کن اخرش ازت بپرسه چی شد😄

حالا فک کن اخرش ازت بپرسه چی شد😄

😂 😐یا خدا 😂خودم میزنم به خوابی 

😂 😐یا خدا 😂خودم میزنم به خوابی 

😅😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792