2777
2789
عنوان

ی لحظه

142 بازدید | 28 پست

من ی چیزی یادمه ک هرگز فراموشم نمیشه کوچیک بودم زمین خوردم زانوم و کف دستم زخمی شد خالم تو حیاط دست و رومو با اب خنک شست منو رو پاهاش خوابوند و لالایی خوند تا بخابم .هنوزم عاشق اون لحظم تو ناراحتیام لالایی میزارم برا خودم و خودمو تو اون حالت تصور میکنم.شما لحظه ای تو ذهنتون حس ک همیشه زنده باشه براتون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اون لحظه رو هیچ وقت یادم نمیره ک پدر و مادرم بزرگترین اشتباهم و بخشیدن واقعا مدیونشونم حتی وقتی ب کارم فکر میکنم خجالت میکشم ولی اونا خیلی بزرگ بودن ک بخشیدنم مثل اهنگه ک میگه دریا ک چیزی نیست عجب دلی داره :)

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

والا ما اگ میوفتادیم دردش بکنار ی فصل دیگ هم کتک میخوردیم از مامانمون ک حواسمون رو جمع نکردیم

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز